Samsung si Toyota lucreaza impreuna pentru conectarea telefoanelor cu masinile

Samsung a anuntat ieri inceputul unei colaborari cu producatorul japonez de automobile Toyota pentru a crea o integrare intre computerul de bord al masinilor impreuna cu smartphoneurile Samsung. Aceasta colaborare va aduce un plus de siguranta si divertisment spun conducatorii celor doua companii. Aplicatia astfel creata s-ar numi Samsung Car Mode Application si se va conecta la modulul Toyota In-Vehicle Infotainment, numit mai popular prin posesorii de automobile drept sistemul IVI.

Prin aceasta integrare, se va creea un mod de divertisment imbunatatit posesorilor de autovehicule Toyota care poseda un smartphone Samsung, imbunatindu-se calitatea datelor oferite de catre masina in privinta hartilor dar si pe partea de redare muzica, apeluri telefonice si interactiuni vocale.

Sistemul masinii se va folosi si de catre modulul GPS al telefoanelor Samsung pentru a livra harti actualiza in timp real si continut relevant zonei in care te aflii. Personal cred ca in aceasta privinta pe bord se vor afisa localuri de care esti apropiat, sper doar ca nu se vor afisa pe bordul masinii reclame de la Google ca ar fi prea de tot, insa pe termen lung zic ca nu ar fi surprinzator ­čÖé

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *