Samsung VCC7485V3R – aspirator uscat de mare capacitate

Nou aparatut pe piata, Samsung VCC7485V3R este un aspirator puternic, de mare capacitate si relativ la un pret bun comparand cu alte aspiratoare moderne de mare capacitate. In principiu il vei gasi in jurul sumei de 400 lei (verifica pret actualizat)

Designul chiar daca nu iese in evidenta fata de alte aspiratoare, este unul cu niste culori foarte bine alese, o combinatie intre rosu, argintiu si negru. Ca un element interesant, are capacul frontal transparent.

Aspiratorul Samsung VCC7485V3R este unul cu aspirare uscata si are compartimentul mare, cu sac. Volumul de depozitare de praf in interiorul aspiratorului este mare, de 4 litri, asadar nu e nevoie sa il cureti de fiecare data. Contrar curentului modern de a trece pe aspiratoare cu apa – aspiratoarele uscate sunt mult eficiente, avand o putere de aspirare mai buna, chiar daca e mai putin igienic sa golesti sacul.

VCC7485V3R are o putere electrica de pana la 2100 W si ofera un randament extraordinar, puterea de aspirare fiind la 420 W. Din pacate aceasta putere de aspirare mare si eficienta vine si cu o problema: zgomotul. Aspiratorul opereaza la puterea maxima cu 82 dB, un nivel de zgomot care deja poate fi deranjant. Daca vrei un aspirator silentios, o alternativa ar fi Electrolux ZUS3970P (tot uscat, dar mult mai scump)

Sa revenim la aspiratorul nostru, acesta printre accesorii poseda perie standard, accesoriu pentru spatii inguste iar telescopul este metalic, mare si se poate extinde pana la 2 metri. Accesoriile aspiratorului pentru a nu se pierde se pot depozita in locasuri speciale, in interiorul aspiratorului. Lungimea cablului de alimentare este de aproximativ 6 metri si poseda derulator automat.

Per ansamblu, acest Samsung este un aspirator extraordinar daca nu esti deranjat de faptul ca este mai zgomotos decat ar trebui. ­čÖé

Aspirator cu sac Samsung VCC7485V3R

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *