Samsung VCS 7550 Aspirator Stick pe Acumulatori

In cautarea unui aspirator stick pe acumulatori care sa fie ieftin, trebuie sa ai foarte multa rabdare pentru a alege varianta care ti se potriveste cel mai bine. Pentru mine cred ca modelul Samsung VCS 7550 ar fi varianta potrivita, pentru ca este un aspirator fara sac, cu o putere decenta de aspiratie si cu filtru HEPA avansat, deci nu permite trecerea mizeriei prin filtrele de praf.

Pe langa faptul ca aspiratorul Samsung VCS 7550 este unul fara cabluri, fiind deci pe acumulatori, este si foarte practic, si acest lucru nu se traduce printr-o incomodare – adica este suficient de inalta pentru a nu trebui sa aspiri cu spatele cocosat. Pentru suprafetele inguste se poate detasa manerul care este mai larg si de asemenea are si un accesoriu rotund pentru aspirarea spatiilor care in mod normal te-ar incomoda. In fapt, poti aspira foarte usor pe sub mobila. Cum este pe acumulatori il poti lua cu tine si in masina, asadar necesitatea unui aspirator pentru masina este oarecum suplinit de acest Samsung VCS 7550.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aspiratorul stick de la Samsung ofera o autonomie destul de buna pentru unul de aceste dimensiuni. In fisele tehnice scrie ca ar avea o autonomie de doua ori mai mare decat a modelelor similare de la concurenti (care nu prea exista in aceasta forma), ajungand pana la 25 minute de aspirare la viteza maxima.

fara manerul lung

Pe langa avantajele de natura igienica ale unui aspirator fara sac, acesta mai prezinta si o depozitare foarte comoda. Poate sta direct in picioare gata montat, sau se poate demonta si astfel economisesti si mai mult spatiu. Capul aspiratorului este flexibil, deci foarte practic si din aceasta cauza.

Poate daca era un pic mai silentios(80 decibeli e din punctul meu de vedere mult pentru un aparat atat de mic) si daca avea capacitatea rezervorului un pic mai mare era aspiratorul ideal. O alta alternativa ar fi aspiratorul Stick de la Rowenta, dar are un pret inca prea mare si deja e destul de vechi in oferta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *