Masina de spalat Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE

Masina de spalat Ceramic Heater Samsung WF 8500NMW8/YLE nu este doar economica la consum ci in acest moment si pretul acestuia a scazut suficient de mult astfel incat sa ajunga in catagoria best buy la majoritatea magazinelor online care vand electrocasnice. Se vinde la un pret cuprins intre 900 si 1000 lei in acest moment. (verifica pret actualizat aici)

Aceasta masina de spalat de la Samsung se remarca in special prin combinatia de incalzire prin rezistenta de ceramica si tamburul de spalat care este facut din otel inoxidabil cu textura Diamond Drum – o textura care promite protejarea hainelor si eficienta in spalare. Cu Diamond Drum tesaturile nu se deterioreazasi sunt curatate perfect, hainele se pastreaza intr-o stare excelenta si dupa multe spalari.

Samsung WF 8500NMW8/YLE este o masina de spalat cu incarcare frontala, cu dimensiuni destul de mici, si cu o capacitate de incarcare de 5 kilograme. Dimensiunile sunt de 85 x 60 si adancime de 45 centimetri, perfect pentru spatii care nu permit atat de multa flexibilitate in asezarea masinii de spalat.

Consumul de apa in programul standard este de doar 40 litri iar cea de electricitate de 0.95 kWh, astfel incadrandu-se in clasa de eficienta A atat la spalare cat si la cea energetica. Avand o viteza de centrifugare de 1000 rotatii per minut, clasa de eficienta la centrifugare este C, dar o viteza prea mare la centrifugare poate dauna hainelor, de aceea recomand la masinile de spalat o viteza de pana in 800 sau 1000 rpm, mai ales la cele care au o capacitate de incarcare de pana in 5-6 kilograme.

WF 8500 NMW8 are un display de tip LED care afiseaza temperatura si programul de spalare curent. Nu este foarte avansat, de vreme ce butoanele de control au explicate foarte clar pe ele programele selectate.

Aceasta masina de spalat are 8 programe de spalat, programul rapid dureaza 29 minute iar un plus vine prin prezenta programului de spalare pentru tesaturi din lana. Mai dispune de program de prespalare, program pentru haine sintetice, din bumbac, usor de calcat (anti sifonare), clatire intensiva si program de spalare manuala – foarte util pentru hainele mai pretentioasa.

In domeniul sigurantei are control supraincalzire, sistem de diagnosticare automata – afiseaza prin leduri problema, functie oprire si adaugare sau program de selectare de pornire intarziata.

Poseda filtru de auto curatare, filtru pentru controlul spumei, siguranta impotriva folosirii de catre copii. Nu are un nivel de zgomot mare, in fapt este destul de silentioasa la spalare, avand doar un nivel de zgomot de 55 decibeli.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *