Samsung WF 9702 N3C/YLE

Masina de spalat Diamond Drum Samsung WF 9702 N3C/YLE este o masina spalat foarte interesanta, de mare capacitate si cu un design foarte bine realizat, gratie aspectului cromat al marginii hubloului. Vine dupa cum reiese si din titlu, atat cu cuva de tip Diamon Drum cat si cu sistem de incalzire Ceramic Heater, pe baza de radiator ceramic. Avand in vedere ca are o capacitate de incarcare de 7 kilograme, pretul de aproximativ 1200 lei (verifica pret actualizat) este momentan imbatabil de catre un model similar de la alti producatori. Se pare ca masinile de spalat Samsung au un rulaj foarte bun de isi permit aceasta politica de preturi foarte agresiva. ­čÖé

Daca prima impresie la WF 9702 este sa incante privirea prin designul foarte frumos realizat, cu element moderne, linii rotunjite elegant, chiar sub forma de val sub panoul de comanda, faptul ca are cuva cu specificatie dramond drum pot sa zic ca rasfata hainele in comparatie cu alte masini de spalat fara acest sistem. In principiu, hainele sensibile nu se vor freca atat de tare de tambur si de asemenea gaurile de evacuare a apei fiind mai multe si mai mici contribuie si ele atat la o spalare mai eficienta fara a ramane detergent in unele parti ale hainelor cat si la faptul ca nu exista posibilitatea ca hainele sa se agate de marginile gaurelelor. Rezistenta pe ceramica contribuie la incalzirea mai rapida si mai eficienta din punct de vedere energetic a apei, asadar si durata programelor este sensibil mai mica decat la alte produse similare din aceasta gama.

Samsung WF 9702 N3C YLE
Samsung WF 9702 N3C YLE

Panoul de comanda este elegant, selectorul de programe este simplu atat datorita displayului pe LED cat si a butonul de selectare care se misca grozav, fara a ramane agatat sau a se roti prea repede – practic este mijlocul acela confortabil. Pe laterale sunt afisate programele si se aprinde un LED indicator cand selectezi programul dorit. In partea stanga ai iarasi multe butoane si optiuni pentru spalare, in principiu totul este la locul lui, fara a neglija nicio setare posibila pentru o masina de spalat moderna. Imi place ca are si sunete atunci cand selectezi, parca interactiunea este mai prietenoasa, dar pentru cei carora nu le plac sunetele acestea printr-o simpla apasare de buton ele se pot dezactiva.

Samsung WF 9702 N3C/YLE se poate lauda cu clase de eficienta foarte, foarte bune, practic totul este la nivel A sau mai sus: A+ pentru consum de curent, A pentru consum de apa si A pentru centrifugarea posibila pana la 1200 rpm, cu trepte de putere la 400, 800, 1000 si 1200 rotatii pe minut.

Ca si nivel de zgomot, ajunge la maxim 70 decibeli la centrifugare si in jur de 55 decibeli la spalarea obisnuita, asadar avand in vedere capacitatea mare si volumul de spalare cat si nivelul de 1200 rpm la centrifugare putem spune ca este o masina de spalat rufe silentioasa pentru clasa ei.

Toate aceste specificatii, cat si faptul ca vine cu cateva tehnologii noi care cu siguranta vor fi standard in perioada imediat urmatoare fac din Samsung WF 9702 N3C/YLE o masina de spalat rufe cu adevarat eficienta si foarte fiabila pe termen lung. Luand in considerare si pretul, este excelenta alternativa. Personal cred ca doar cele din gama Bosch sau Ariston s-ar mai apropria de aceasta eficienta, insa si pretul lor este mult mai mare.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *