Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF1600NHW

Pentru cine doreste sa isi achizitioneze o masina de spalat cu multiple functii si care sa ocupe cat mai putin spatiu si, mai mult, sa fie si la un pret accesibil (verifica aici pret actualizat), Samsung a creat un model interesant: Masina de spalat rufe SLIM Samsung WF1600NHW.
Modelul este disponibil si in oferta eMAG, dar se regaseste si la Flanco, in magazinul online.

Cu incarcare obisnuita, frontala si un design simplu, tip Slim, cu care economisesti spatiu, aceasta masina de spalat are 85 cm in inaltime, 60 de cm in latime si doar 45 cm in adancime si o greutate de 55 kg. Are o viteza de centrifugare de 1000 rotatii pe minut si o capacitate de eficienta la centrifugare de tip C.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitatea de incarcare cu rufe este de 6 kg (capacitate medie) si are un consum energetic redus datorita faptului ca are o clasa de eficienta energetica A+ si un consum in program standard de 1,02 kwh; de asemenea, consumul de apa in program standard este de 48 litri.

Prezinta 7 programe: program rapid de 15 min, pentru rufele nu foarte murdare; program prespalare; program spalare lana; program rufe sintetice; program bumbac; program spalare manuala; programare intarziata / spalare programata. De asemenea, prezinta cateva plusuri de care trebuie tinut cont in alegerea unei masini de spalat: filtru de autocuratare, control de supraincalzire, protectie impotriva inundatiilor. Totodata, pentru familiile cu copii, constituie un avantaj faptul ca are un sistem de siguranta impotriva copiilor.

Panoul de Comanda

Alte plusuri sunt functia Intuitie/Fuzzy Logic, economica (functie care presupune adaptarea masinii de spalat la cantitatea de rufe din interior; folosirea de apa si curent necesare doar cantitatii de rufe din cuva), tehnologia Ceramic Heater / incalzire ceramica, mai viabila si mai sigura (si economica) si sistemul Diamond Drum (cilindrul cuvei este realizat din celule in forma de diamant).

Un dezavantaj ar fi faptul ca are o clasa de eficienta la centrifugare de tip C; de asemenea, si viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut. Daca te nemultumeste acest lucru, gasesti varianta ei in modelul mai nou SLIM Samsung WF1602NHW, la un pret apropiat, cu aceeasi capacitate, care are 1200 rpm si clasa de eficienta la centrifugare B. Totusi, celei din urma ii lipsesc alte functii, deci, pana la urma, raportul avantaje-dezavantaje este cam acelasi. Personal, recomand pe aceasta pentru familii mai putin numeroase si pe cealalta, cu model mai nou, pentru familii cu cel putin 4 membri.

Dupa cum brandul Samsung ne-a obisnuit, afisajul se face printr-un display cu LED, care reda informatii precum timpul ramas de spalare al unui program sau etapa in care se afla acesta.

Simpla, economa si ergonomica, cu suficiente functii si programe, as recomanda modelul de masina de spalat rufe SLIM Samsung WF1600NHW persoanelor care vor strictul necesar de la o masina de spalat.

Manualul de utilizare precum si ghidul rapid de pornire/instalare si descriere completa poate fi descarcat de pe Samsung.com, pe aceasta pagina.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *