Samsung WF1602WUV/XEO – capacitate 6 kg, potrivita si pentru spatii inguste

O masina de spalat de tehnologie noua, care in acest moment este la o oferta foarte buna este Samsung WF1602WUV/XEO. Oferta actuala prevede o reducere de la 1549 lei la 1199 lei, insa nu stiu cat va tine pentru ca masina de spalat este foarte buna. O varianta ar fi pana la terminarea stocului, insa nu stiu exact (click pentru verificarea pretului)

Samsung WF1602WUV/XEO este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala pentru familii medii, sau pentru 2 pana la 4 utilizatori. Are o capacitate de incarcare de 6 kilograme de rufe murdare si este foarte eficienta din punct de vedere al consumului. Are si cateva specificatii tehnice bune de luat in considerare si tehnologia Diamond Drum a cuvei de spalat care si-a dovedit eficienta in a proteja tesaturile hainelor mai mult timp, evident cu detergentul adecvat. Printre alte avantaje se mai remarca si programul de spalare rapida pentru haine putin murdare, program care are un ciclu de doar 15 minute, clatit – spalat – centrifugat. Personal as cumpara aceasta masina de spalat doar pentru acest ciclu de spalare rapida, insa eu am nevoie de o masina de spalat mai mica atat ca si capacitate cat si ca si dimensiuni.

Totusi, sa nu credeti ca dimensiunea masinii de spalat este mare, ci este foarte bine structurata, fiind mai mica chiar si decat multe masini de spalat care au o capacitate de incarcare mai mica. Astfel, are pe inaltime 85 centimetri si pe lungime 60, o dimensiune standard pentru incorporare de obicei insa adancimea este redusa, avand doar 50 centimetri. Sigur, nu este ca si Indesit Slim care are 33 centimetri adancime, insa totusi se remarca fata de celelalte masini de spalat de aceasta capacitate care au o adancime de 60 cm.

Designul este foarte placut ochiului, si ofera o nota de modernism prin combinatia alb-argintiu si negrul din jurul displayului. Voua va place?Printre clasele de eficienta

Samsung WF1602WUV/XEO se claseaza foarte bine in rapoartele de eficienta, avand astfel:

  • clasa eficienta energetica A++ / consum de 0.9 kwh pe un program standard si 48 litri de apa consumati
  • clasa de eficienta la centrifugare B / prin cei 1200 rotatii per minut la centrifugare
  • clasa de eficienta la spalare A / prin consumul de detergent necesar pentru o spalare impecabila.

Masina de spalat are un afisaj pe display de tip LED care ofera informatii despre programul selectat si numarul de minute ramase pana la finalizarea ciclului de spalare. De asemenea, cu mici leduri indicatoare selectezi si programele, care sunt 8 in principal, dar cu derivatii in functie de tipul de spalare dorit. Printre programele de spalare dedicate amintesc programul rapid de 15 minute, programul pentru consum redus, program pentru bumbac, sintetice, si functiile anti sifonare.

Ca si functii de siguranta si protectie, Samsung WF1602WUV/XEO poseda auto diagnosticare a problemei (se afiseaza prin leduri indicatoare iar solutia este in manualul de utilizare), control supraincalzire, sistem de siguranta impotriva copiilor, sistem detectare spuma.

Un lucru interesant este si protectia impotriva cresterilor de tensiune la aceasta serie de masini de spalat Samsung. Ele sunt incorporate cu o rezistenta speciala, care in fapt nu este foarte scumpa ca si impact in pretul final, dar este foarte utila pentru a nu se strica masinile de spalat in cazul in care locuiti in zone in care fluctuatiile de tensiune sunt mai dese.

Ce este functia Diamond Drum? Prin aceasta tehnologie, in fapt este inlocuit tamburul clasic cu una tot cu forma rotunda insa care are insertii piramidale, practic in forma de diamant. Conform unor teste s-a dovedit ca aceasta textura a tamburului protejeaza hainele pentru mai mult timp.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *