Masina de spalat rufe Samsung WF1700NHW, 7 kg, Clasa A+

Pentru o familie mai mare, cu mai mult de 4 membri, ideala este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare mai mare decat cele standard. Ca sa nu mai spun ca spre a atinge performante inalte, are nevoie si de alte caracteristici interesante si utile. Precum masina de spalat rufe Samsung WF1700NHW, la un pret foarte bun (verifica aici pret actualizat).

Cu incarcare frontala, Samsung WF1700NHW are o capacitate de incarcare de 7 kg, un volum destul de mare pentru a spala deodata toate rufele familiei si un motiv suficient de bun pentru a nu mai duce grija spalatului prea des. Imi place ca viteza de centrifugare maxima cu care este prevazuta nu depaseste o valoare prea mare, fiind de maxim 1000 de rotatii pe minut. O viteza prea mare de centrifugare este inutila, avand in vedere ca nu intotdeauna ai de spalat rufe din tesaturi tari, dure sau foarte murdare si trebuie sa stii ca folosirea unei viteze de centrifugare prea mari poate dauna tesaturilor din rufele tale.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Masina de spalat Samsung WF1700NHW are o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare C, ceea ce implica un consum redus de resurse prime: de exemplu, doar 10010 litri de apa este consumul mediu anual.

Pe langa aceste specificatii de baza, importante, este prevazuta cu programe de baza utile pentru a spala si curata orice haine doresti: program rapid (de 15 minute), program de prespalare, program pentru rufe din bumbac, program pentru spalare lana, program pentru rufe delicate si program pentru spalare manuala, pentru rufele care au eticheta „numai spalare manuala”/„handwash only”. De asemenea, permite programare intarziata.

Bine de stiut este si faptul ca este prevazuta cu un sistem de siguranta impotriva copiilor, pentru a evita folosirea in joaca de catre cei mici si pentru a-i proteja astfel. Nu produce foarte mult zgomot la functionare, dar nici silentioasa nu se poate numi, cu un nivel de zgomot la spalare de 59 dB si un nivel de zgomot la centrifugare de 74 dB.
Alba, cu dimensiunile potrivite unei masini de spalat rufe standard, de 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 55 cm in adancime, masina de spalat rufe Samsung WF1700NHW are un design obisnuit, ca al unei masini de spalat clasice. Se distinge poate prin faptul ca prezinta un display cu ecran cu LED, care afiseaza informatii precum etapa de spalare si timpul ramas. Cantareste 59 kg.

Un model identic, de la acelasi brand, dar Slim / ingusta, cu o capacitate de 6 kg si o viteza de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut ar fi masina de spalat rufe Samsung WF1602NHW sau poate te tenteaza varianta celei prezentate mai sus, dar Slim (latimea ingusta fiind singura diferenta): Samsung WF1600NHW este totusi mult mai ieftina.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *