Masina de spalat rufe Samsung WF1702NHW, 7 kg, Clasa A+

Cand ai o familie numeroasa sau obisnuiesti sa speli rufe des, ai nevoie de o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare mare, dar si cu alte specificatii pe masura, cum ar fi viteza de centrifugare, clasa de eficienta, programele variate si functiile multiple etc. Si se pare ca ai gasit-o: masina de spalat rufe Samsung WF1702NHW, la un pret bun (verifica aici pret actualizat).

Cu incarcare frontala, Samsung WF1702NHW nu numai ca are un pret convenabil, dar vine si de la un brand recunoscut global. In plus, aceasta masina de spalat vase are o capacitate de incarcare de 7 kg, astfel incat sa poti spala deodata cu ajutorul sau toate rufele familiei, chiar daca ai mai multi membri in familie. In plus, astfel speli si mai rar. La aceasta valoare se adauga viteza de centrifugare foarte buna, ce poate atinge valoarea maxima de 1200 de rotatii pe minut, desigur reglabila in functie de nevoi.

Clasa ridicata de eficienta

Samsung WF1702NHW are si o clasa de eficienta energetica A+, o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare B, ceea ce face din ea un aparat eficient si cu un consum de resurse redus: 56 litri de apa si 1.23 kwh in program standard si 10010 litri – consum mediu anual de apa.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Aceasta masina de spalat, desi dispune de majoritatea specificatiilor cu valori mult peste medie, nu are insa multe programe peste cele de baza: program rapid (de 15 minute), program de prespalare, program pentru rufe din bumbac, program pentru rufe sintetice, , posibilitate de programare intarziata. Pe langa aceste programe standard insa, dispune de multe alte functii si sisteme utile si care o fac si mai economica chiar: control de supraincalzire, sistem de siguranta impotriva accesului copiilor, functia Fuzzy Logic.

Ajustare automata a consumului de energie si detergent

Datorita functiei Fuzzy Logic economisesti in plus resurse, pentru ca acest sistem permite ajustarea consumului de apa, curent electric si detergent la cantitatea si tipul de incarcatura din cuva. Astfel, consuma exact atat cat are nevoie pentru a spala cum trebuie doar rufele din cuva, economisind in plus, fie ca ai incarcat doar cu 2 kg, cu 3 kg sau cu 5 kg.

Samsung WF1702NHW este o masina de spalat destul de silentioasa, cu un nivel de zgomot la spalare de 59 dB(A) si un nivel de zgomot la centrifugare de 78 dB(A).

Ca design, arata ca o imbinare reusita intre clasic si modern, cu un hublou mare, pe masura capacitatii maxime de incarcare. Prezinta un panou de comanda electronic, cu suficient de multe butoane usor de activat si un display cu LED, in forma de U, reprezentativ pentru masinile de spalat rufe de la Samsung. Acesta afiseaza informatii utile precum timpul ramas pana la terminarea programului de spalare, etapa de spalare etc.

De culoare alb clasic, nu este Slim si are dimensiunile potrivite unei masini de spalat rufe standard, masurand 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 55 cm in adancime. Va trebui asadar sa dispui de suficient de mult spatiu pentru amplasarea sa. Cantareste 56 kg.

Samsung WF1702NHW este o masina de spalat rufe conventionala, potrivita familiilor cu multi membri, care au mereu multe rufe de spalat, avand o capacitate de incarcare de 7 kg, suficient cat sa spele deodata o cantitate foarte mare de haine. Fiind mai clasica si in privinta programelor, este perfecta pentru cei care cauta eficienta, volumul mare de rufe pe care le spala si mai putin tehnologiile avansate, scumpe si pe care oricum nu ai nevoie sa le folosesti de fiecare data.

O masina de spalat rufe similara, de la acelasi producator si din aceeasi serie, este modelul Samsung WF1700NHW, tot de clasa A+, tot cu o capacitate de 7 kg, dar cu o viteza de centrifugare mai mica, de 1000 de rotatii/minut, insa cu mai multe programe. Din pacate, desi este cam la fel privind avantajele oferite, aceasta este putin mai scumpa.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *