Masina de spalat rufe Eco Bubble Samsung WF1802LSW, 8 kg, Clasa A++

Cand te gandesti la ce asteptari ai de la o masina de spalat rufe, automat te gandesti la o tehnologie avansata inovatoare cu care sa aduca ceva nou pe piata, la o capacitate de incarcare si viteze de centrifugare mari, daca ai o familie, la calitate si performanta, dar, mai ales toate la un pret bun. Sa le ai pe toate, mai rar, dar nu imposibil, pentru ca tehnologia avanseaza. Dupa cum a avansat si in cazul masinii de spalat rufe EcoBubble Samsung WF1802LSW, care se incadreaza perfect in sumara descriere de mai sus. Si e la un pret foarte bun pentru toate acestea (verifica aici pret actualizat).

Capacitate mare de incarcare – 8 kilograme si viteza ridicata de centrifugare

Cu incarcare frontala, masina de spalat rufe EcoBubble Samsung WF1802LSW are o capacitate de incarcare de 8 kg, foarte mare, astfel incat sa reusesti sa speli deodata toate rufele familiei, mai ales daca ai o familie numeroasa. Totodata, economisesti, pentru ca, la o asemenea capacitate, speli mai rar. Are si o viteza de centrifugare mare, de 1200 rotatii pe minut, astfel incat sa obtii rezultate exceptionale de fiecare data.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Clasa de eficienta energetica optima

Avand o clasa de eficienta energetica de top, A++ , o clasa de eficienta la spalare A si o clasa de eficienta la centrifugare B, masina de spalat rufe EcoBubble Samsung WF1802LSW atinge inalte performante de fiecare data, consumand foarte putin, pentru o masina de spalat cu o capacitate atat de mare: 56 litri consum de apa in program standard; 10800 litri de apa consum mediu anual.

Multe functii si programe de spalare, inclusiv program rapid

Sta foarte bine si la nivelul programelor de spalare: program rapid (de 15 minute), program de prespalare, program special pentru bumbac, program de spalare lana, program tip spalare manuala etc. In plus, permite activarea optiunii de programare intarziata. Este prevazuta cu sistem Fuzzy Logic, pentru o si mai buna economisire a detergentului, apei si curentului electric. Datorita acestui sistem, masina de spalat rufe isi adapteaza consumul la cantitatea de rufe introdusa in cuva, astfel incat isi ia exact atat detregent necesar cat sa spele doar cantitatea din interior, chiar daca cuva este incarcata doar pe jumatate. De semenea, consuma exact atata apa si energie electrica cat este nevoie, fara risipa.

Samsung WF1802LSW dotat cu sisteme de siguranta si autodiagnosticare

Pe langa aceste programe de baza si optiuni, este conceputa si cu un sistem de siguranta impotriva copiilor. Prezinta si un sistem de autodiagnosticare, anuntandu-te singura in cazul in care detecteaza o problema si nu mai functioneaza. De aceea, de multe ori, nu este nevoie sa o duci la service pentru o problema mica ce ar putea aparea. Te si linisteste astfel daca se opreste brusc sau intervine ceva. In plus, obtii informatii despre timpul ramas si etapa de spalare a programului setatde pe afisajul cu LED, situat deasupra butonului rotativ.

Dotat cu sistemul Eco Bubble ce ofera economie de detergent si spalare impecabila

Cel mai important lucru la o astfel de masina de spalat rufe il reprezinta insa tehnologia avansata cu care a fost conceputa si anume EcoBubble, specifica masinilor de spalat rufe de la Samsung. Aceasta permite o amestecare mai usoara a apei cu detergentul pentru o crea o spuma fina, care iti spala intr-un mod inteligent hainele, dar le si protejeaza mai mult. De asenenea, acest sistem este mult mai eficient si in cazul indepartarii unor pete, la temperaturi joase. Totul se intampla mult mai rapid decat amestecarea detergentului cu apa de la o masina de spalat rufe traditionala. Castigi astfel si timp si energie electrica. Daca vrei sa afli detalii mai importante despre aceasta tehnologie si cum functioneaza ea, intr-un mod amanuntit, citeste articolul dedicat acestui subiect, unde ai si un video in care se arata intr-un mod mult mai explicit modalitatea de spumare si functionare a Eco Bubble.

Fiind de o capacitate mare, are si dimensiuni destul de mari, dar obisnuite pentru o masina de spalat rufe standard. Masoara 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si 60 cm in adancime. Cantareste in jur de 74 kg.

De culoare alb, masina de spalat rufe EcoBubble Samsung WF1802LSW arata ca o masina de spalat rufe obisnuita, remarcandu-se la design poate doar prin hubloul de dimensiuni mai mari si panoul de control cu multiple programe si indicatii.

Daca vrei un  model asemenator, tot cu EcoBubble, dar parca cu mai multe sisteme si tehnologii in plus, cu un design si mai placut si modern, pe gri, dar cu 6 kg capacitate de incarcare, incearca Samsung Eco Bubble WF1602WQU, putin mai ieftina si mai potrivita, daca nu ai o familie prea numeroasa.
Oricare ti s-ar parea interesanta, trebuie sa stii ca diferenta o face in primul rand capacitatea de incarcare, designul si cateva programe. Dar ambele reprezinta o alegere buna, pentru performanta, rezultate excelente si tehnologii inedite de functionare.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *