Samsung WF8508NMW8

Samsung WF8508NMW8 este o masina de spalat simpla, insa cu functii destul de eficiente, clasa energetica inalta adica consuma putina energie si cu o capacitate de incarcare de 5 kilograme, potrivita pentru cei care nu spala foarte mult sau in general pentru familii cu pana la 2-3 componenti.

Samsung WF8508NMW8 poseda cuva speciala Diamond Drum de la producatorul coreean, care protejeaza tesaturile hainelor intr-un mod mai delicat decat varianta clasica a tambururilor de la alti producatori; asadar pretul de aproximativ 8-900 lei (verifica aici pret actualizat) al masinii de spalat rufe este una mai mult decat potrivita pentru un aparat de la un producator recunoscut pentru fiabilitatea produselor sale. De asemenea, in ultima vreme masinile de spalat Samsung devin din ce in ce mai populare pentru ca ofera multe la un pret foarte mic.

WF8508NMW8 are o dimensiune destul de ingusta, asadar poate intra cu brio si in clasa masinilor de spalat cu dimensiune slim pentru ca are o adancime de doar 45 centimetri. Inaltimea aparatului este cea clasica, de 85 centimetri iar lungimea este de 60 cm cu o greutate de 54 decibeli. Singurul disconfort al acestui aparat este ca e relativ galagioasa comparat cu alte electrocasnice similare, are un nivel de zgomot de aproximativ 68 decibeli.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Aparatul vine cu un hublou cu deschidere clasica, destul de mare comparat cu aparatul si capacitatea de incarcare in sine, si bineinteles, ca majoritatea aparatelor de spalat rufe moderne poseda inchidere magnetica si cu protectie impotriva deschiderii hubloului de catre copii sau pentru utilizarea si apasarea butoanelor de catre micuti in timpul programelor de spalare.

Avand in vedere capacitatea de incarcare de 5 kilograme, masina de spalat model WF8508NMW8 de la Samsung ofera un nivel de viteza la centrifugare destul de buna, la 800 rotatii/minut, si chiar daca eficienta la viteza e notata in clasa C, este totusi la un nivel decent.

Masina de spalat rufe are un panou de comanda destul de avansat avand in vedere bugetul in care se incadreaza aparatul si pe langa programarea mecanica cu ajutorul butonului rotatitiv mai avem selectorul de functii pe butoane in dreapta acestuia, unde selectam pe langa functii precum antisifonare, clatire extra, si temperatura de spalare sau viteza de centrifugare.

Ca si programe, avem in principiu 8 la numar, nu sunt foarte multe insa combinat cu temperaturi diferite de spalare putem avea o buna paleta de acoperire a necesitatilor. Dintre programe cel mai mult mi-a atras atentia programul de spalare rapida la 30 grade in jumatate de ora, programul cu clatire intensiva, programul pentru haine care in mod normal nu s-ar putea spala decat la mana si programele pentru haine sintetice, lana sau bumbac dedicate.

Una peste alta, o alta functie care este pe acest aparat este cel de programare intarziata care se realizeaza prin apasarea butonului din dreapta displayului si selectarea pe rotita a numarului de ore in care sa fie gata spalate hainele. In plus, avem filtru pentru auto curatre, sistem de detectare spuma si protectie impotriva inundatiilor.

Daca trecem peste aparentul disconfort legat de zgomotul mai mare al aparatului fata de alte modele similare (care si ele au dezavantaje, insa pe alte parti), atunci putem considera aparatul unul bun. Din punctul meu de vedere acest WF8508NMW8 este o masina de spalat de nota 8 si avand in vedere pretul sau e totusi OK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *