Samsung WW70J5345FW/LE – Mașină de spălat rufe de capacitate 7 kilograme

Samsung WW70J5345FW/LE este o mașină de spălat rufe de capacitate de încărcare de 7 kilograme, adică una cu capabilități de a spăla destul de multe rufe. Este o mașină de spălat modernă, dotată atât cu tehnologii de ultimă generație cât și cu un design modern, panoul frontal fiind deosebit de arătos. Nu este o mașină de spălat de tip slim, dar cu toate acestea dimensiunile ei, în ciuda capacității mai mari de încărcare sunt destul de standard -600x850x550 mm.

Nu este neapărat cea mai ieftină mașină de spălat, dar atunci când este la ofertă de obicei prețul este unul suficient de bun pentru a se încadra între modelele foarte recomandate de către site-ul nostru. În mod normal, această mașină de spălat se cumpără la prețuri la ofertă în jur de 1.500 – 1.600 lei (verifică aici preț actualizat și disponibilitate).

Clasă de eficiență energetică super-ridicată

Mașina de spălat rufe Samsung WW70J5345FW/LE pe lângă tehnologiile avansate se laudă și cu o clasă de eficiență A+++, cea mai ridicată clasă de eficiență energetică pentru mașinile de spălat rufe în comercializare.

Samsung WW70J5345FW LE
Samsung WW70J5345FW LE

Este important ca mașina de spălat rufe să fie dotată cu clase înalte de eficiență energetică pentru ca consumul de energie electrică și de apă să nu fie unul foarte ridicat. Acest lucru este cu atât mai important cu cât mașina de spălat rufe este mai mare.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Capacitate centrifugare la viteze de 1200 rpm

Ca toate mașinile de spălat rufe cu încărcare ceva mai mare, și această mașină de spălat rufe de la Samsung vine cu o viteză de centrifugare destul de ridicată, de 1.200 rpm. O viteză mai mare centrifugare are capacitatea de a lăsa hainele mai uscate după spălare, dar atenție la hainele delicate, vitezele mai mari le pot dăuna.

Viteza această de spălare clasează această mașină de spălat rufe la o clasă de eficiență energetică B.

Sigur că puteți spăla fără centrifugare sau puteți alege o viteză mai mică de centrifugare, funcție de nevoi dar și de tipul de rufe pe care le spălați.

Design modern și deosebit

Poate nu este un criteriu atât de important pentru toată lumea, dar eu mereu m-am uitat la electrocasnice și după design, fie că vorbim de culori sau de încadrarea generală în armonia liniei de culori din casă.

Iar mașina această de spălat rufe Samsung WW70J5345FW/LE  este deosebită.

Hubloul este super generos iar marginile fac ca ușa să semene cu a ferestrei unei nave spațiale, nu că am fi văzut una. Deschiderea generoasă însă a hubloului te va ajuta să scoți rufele cu mai multă ușurință. În plus, sertarul de detergent va sta curat, fără detergent rămas, datorită sistemului StayClean care îl spală.

Programe numeroase și o spălare eficientă

Samsung WW70J5345FW/LE vine în special cu o cuvă de tip diamond pentru spălare eficientă, dar și cu tehnologie Eco Bubble, tehnologie care este responsabilă cu un consum mai mic de detergent prin inserarea de aer și apă combinat în detergent pentru a produce…bule.

Mașina această de spălat rufe nu este una foarte zgomotoasă, are 62 dB la spălare și 76 dB la stoarcere/centrigufare. Sigur, nu folosiți noaptea mașina de spălat dacă stați la bloc, că sigur îi puteți deranja pe vecini.

Trecând la programe, această mașină de spălat are preconfigurate un număr de 10 programe, desigur care se pot personaliza ulterior.
Programul rapid are o durată de doar 15 minute iar printre celelalte programe numărăm cele standard dar și programe speciale pentru rufe și încălțăminte sport, dar și program Baby Care, pentru rufele copiilor mici.

Și, dacă tot vorbim de copii, Samsung WW70J5345FW/LE  este dotat cu sistem de siguranță împotriva copiilor, practic închiderea automată a ușilor. Acest sistem este pe cam toate mașinile de spălat rufe de producție recentă.

Programarea întârziată de asemenea este posibilă la această mașină de spălat rufe, utilă mai ales când plecați dimineața la serviciu, iar seara, pe când vă întoarceți, doriți să aveți ciclul de spălare gata terminat.

Garanția standard a acestei mașini de spălat rufe de la Samsung este de 2 ani, dar se poate extinde la 5 ani.

Dacă îți dorești o mașină de spălat rufe ceva mai mare decât acest Samsung, și poate de la altă marcă, Beko WMY81483LMB1 ar putea fi o altă alegere la fel de inspirată, deși poate ceva mai scumpă.
Nu uita însă înainte și să verifici dacă capacitatea de încărcare a unei mașini de spălat rufe este prea mare sau prea mică pentru tine, pentru ca investiția în capacitate să merite cu adevărat.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *