Samsung WW80J5345MW/LE – Masina de spalat rufe de capacitate mare

Cu toții cred că știm cum este atunci când ai de spălat multe haine și umpli poate prea tare mașina de spălat. Sau atunci când nu încape să pui și plapuma dar și fața de plapumă în mașina de spălat și trebuie să speli de două ori, la capacitate nu neapărat compeletă a mașinii de spălat.
Și stai și cauți prin casă haine de aceeași culoare, ca nu cumva să lase culoare și astfel să îți distrugi hainele în culoare deschisă.

Noroc că s-au inventat însă și mașinile de spălat de capacitate mai mare.

Samsung WW80J5345MW/LE este o mașină de spălat rufe de capacitate mare

Samsung WW80J5345MW/LE este una dintre mașinile de spălat rufe care rezolvă problema capacității. Această mașină de spălat rufe are o capacitate de spălare impresionantă, de până la 8 kilograme.

Și nu îți face griji pentru momentele când nu vei avea atâtea haine de spălat, pentru că mașina are control electronic al balansului și adaptează programele de spălare în funcție de încărcare.

Iar mașina aceasta de spălat nici nu costă o avere dacă stăm să comparăm speficațiile sale și cât de mult poate simplifica viața tuturor.

👉vezi aici oferta de astăzi sau disponibilitate

Design special foarte modern cu ecran care afișează informații despre spălare

Pe lângă construcția calitativă a mașinii de spălat, aspectul general al acestui Samsung WW80J5345MW/LE este foarte modern.
Fiind o mașină de spălat rufe de mare capacitate are și un hublou mărit corespunzător.

Totuși, se remarcă superbul display din partea superioară. Acesta afișează informații despre programul de spălare, dar are și butoanele de cotnrol și selectare opțiuni spălare precum temperatură, număr clătiri extra, selectarea vitezei de centrifugare sau celelalte opțiuni.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Sigur, mașina această de spălat, având în vedere capacitatea mare de încărcare nu este una de tip slim, dar dimensiunile sale de 55 centimetri pe adâncime totuși îl fac să ocupe mai puțin spațiu decât poate te-ai aștepta.

De aceea, poate, modelul WW80J5345MW/LE este o mașină de spălat rufe care te-ar putea surprinde.

Programe numeroase de spălare – inclusiv cu program de spălare super rapid

Samsung WW80J5345MW/LE vine cu o mulțime de programe de spălare. Sunt prezente cam toate programele de spălare la care te-ai aștepta.

Inclusiv programe avansate și dedicate pentru hainele de tip sport sau programul super rapid care împrospătează hainele în doar 15 minute.

Numărul total de programe al acestei mașini de spălat rufe este de 10, inclusiv cu program pentru hainele bebelușilor, dar numărul opțiunilor disponibile se mărește prin selectorul din zona displayului, acolo unde vei putea personaliza după nevoi spălatul rufelor.

Centrifugarea se realizează la o viteză maximă de 1200 rotații pe minut, o viteză bună. În zona displayului vei putea selecta viteza de centrifugare la programe, pe pași, de la fără centrifugare la 400, 800, 1000 sau 1200 rpm.

Desigur, este prezentă și funcția de programare întârziată. Eu folosesc la mașina mea de spălat această funcționalitate dimineața când plec la serviciu, ca pe când mă întorc mașina de spălat să fi spălat hainele și eu doar să le scot pe uscătorul de rufe.

Mașina această de spălat rufe este dotată și cu tehnologie Eco Bubble care este un sistem care poate să economisească detergent și să ofere rezultate mai bune. Alături de tehnologia Diamond Drum a cuvei de spălare poate fi mai eficientă decât o mașină de spălat mai veche.

Un alt avantaj al acestei mașini de spălat rufe este și faptul că are o clasă de eficiență energetică A+++, cel mai înalt grad de eficiență. Acest lucru face ca mșaina de spălat să economisească energie electrică.

Așadar, Samsung WW80J5345MW/LE este una dintre mașinile de spălat care stau cel mai bine în specificațiile prezentate.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *