Screamer – Program cu toate radiourile din lume live

In cazul in care doresti sa asculti direct de pe internet posturile de radio din diferite colturi ale lumii, inclusiv din Romania – de cele mai multe ori nealterat de foarte multe reclame datorita unor radiouri de nisa care emit pe internet altfel decat pe undele radio, o excelenta varianta o reprezinta programul Screamer. Acesta are in baza de date peste 4000 de posturi radio din lume, dintre care aproximativ 64 posturi din Romania.

Programul este unul micut, Screamer nu ocupa nici spatiu mult si nici nu consuma resurse. De asemenea are un meniu usor de folosit iar setarile sunt destul de avansate astfel incat sa poti configura si un proxy in eventualitatea in care nu merg posturi straine accesibile din Romania.

Screamer se poate descarca de aici, atat in varianta care se instaleaza cat si o varianta care se poate muta pe stick astfel incat sa poti folosi programul fara sa-l instalezi pe mai multe calculatoare, prin simpla conectare a stickului USB la calculator sau la laptop.

Screamer poseda si un log astfel incat daca asculti o melodie si nu o cunosti poti sa aflii rapid despre care melodie e vorba. Asa am aflat numele multor melodii care au ajuns sa imi placa. Cu toate acestea, exista posturi de radio care din pacate nu ofera aceste detalii, cum ar fi Dance FM Romania.

Articole asemanatoare:

Un comentariu la „Screamer – Program cu toate radiourile din lume live

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *