Screenshot-uri de pe noul Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S4

Câteva screenshot-uri din noul Android 4.3 au fost publicate pe internet și au atras atenția pasionaților de terminale mobile Android. Aceasta nouă versiune de Android pentru Samsung Galaxy S4 adaugă capabilitatea de a lucra cu noul SmartWatch de la Samsung, care în acest moment este compatibil doar cu Galaxy Note 3. Samsung Galaxy Gear (smartwatch) este disponibil pentru achiziție în acest moment la eMAG.

O dată oficială de lansare pentru Android 4.3 pentru Samsung S4 în acest moment nu este disponibilă, însă cel mai probabil acesta va fi lansat undeva la începutul lui octombrie 2013.

Android 4.3 nu este un update major pentru sistemul de operare mobil patronat de Google, deși va aduce câteva îmbunătățiri pentru S4 împrumutate de la noul Galaxy Note 3. Printre cele mai așteptate update-uri însă de la acest release se numără compatibilitatea cu ceasul inteligent de la Samsung.

Următorul update pentru Android va fi 4.4 și se va numi Android KitKat, deși comunitatea se așteptat ca acesta să fie numit Key Lime Pie, în ultimul moment Google a semnat un parteneriat cu Nestle pentru a numi următoarea versiune Android KitKat.

galaxy s4 android 4.3

[sam_ad id=”19″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *