Se lanseaza primul televizor cu sistem de operare Android in Romania

TP Vision a adus în România primele televizoarele Philips cu sistem de operare Android™ care aduc libertatea şi posibilităţile nenumărate oferite de piaţa Android™ pe un ecran de mari dimensiuni. Totodată, ele oferă un plus de viteză şi fluenţă derulării programelor TV şi performanţe superioare, chiar şi pentru jocuri avansate. Philips, primul brand care oferă televizoare cu Android™, este prezent în magazinele româneşti, începând din această săptămână, cu Seriile 8100, 8200, 8800, 9100 şi 9800.

Orice utilizator de tabletă sau smartphone care experimentează zi de zi oferta variată de aplicaţii şi funcţii are acum posibilitatea de a trăi aceeaşi experienţă pe ecrane de mari dimensiuni. Noile Philips Android™ TV aduc mai aproape de utilizatori nenumărate aplicaţii din Google Play Store adaptate pentru ecranul mare al televizorului.

Sistemul de operare Android™ aduce multitasking-ul în utilizarea aplicaţiilor pe noile televizoare, experienţa de utilizare devine astfel mai plăcută şi mai confortabilă. El oferă, de asemenea, posibilitatea update-urilor ulterioare ale aplicaţiilor.

Noile televizoare Philips Android™ sunt controlate cu uşurinţă, de la distanţă, de pe tabletă sau smartphone, indiferent de sistemul de operare al acestora, prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote. Toate modelele de televizoare Philips cu sistem de operare Android™ sunt dotate cu tehnologia Ambilight şi beneficiază de caracteristici premium ale imaginii. Seriile 8800, 9100 şi 9800 introduc sistemul Android™ în universul imaginii 4K Ultra HD. Televizoarele Philips Android™, Seriile 8100, 8200 şi 8800, 9100 şi 9800 sunt disponibile în magazinele din România la preţuri pornind de la 7000 lei , cu diagonale de la 48” la 65”.

Ele pot fi testate de către consumatori, începând de astăzi, în magazinul Flanco din Mall Promenada Bucureşti.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *