Sharp 24LE510 Full HD cu diagonala de 61cm

Din gama Aquos, noul televizor de la Sharp 24LE510 este o buna varianta atunci cand cauti nu neaparat cea mai mare diagonala posibila ci mai degraba o claritate a imaginii cat mai mare. Televizorul 24LE510 este cel mai potrivit pentru o camera mica, dormitor sau bucatarie..sau chiar si eventual o sufragerie mai mica. Fiind un model cu diagonala de 61 centimetri poate fi conectat si la PC printr-un cablu HDMI sau intrare clasica D-Sub pe 15 pini, astfel ca pretul de aproximativ 1200 lei (verifica pret actualizat) il face un produs cu un raport calitate-pret destul de corect, mai ales daca judecam prin prisma aportului de la brandul Sharp.

Avand o diagonala a displayului de 61 centimetri si o rezolutie a imaginii Full HD de 1920 x 1080 pixeli face ca din apropriere fata de modelele cu diagonala mare imaginea sa fie semnificativ mai clara, lucru datorat dimensiunilor pixelilor mai mici fata de un televizor cu diagonala de 80 centimetri, daca comparam. Totusi, nu putem compara mere cu pere, asadar ma voi limita la caracteristicile tehnice ale televizorului.

design slim

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Displayul este de tip LED si pe langa faptul ca are un consum mai redus ofera un contrast mai ridicat fata de clasicele LCD-uri prezente pana nu demult pe piata. Prezinta decodor pentru semnal digital DVB-T, DVB-C si daca sistemul este la fel ca la Samsung pot confirma ca puteti urmari cananlele digitale din grila RDS fara sa aveti neaparata nevoie de acel decodor de la ei care va fac utilizarea televizoarelor mai greoaie, fiind nevoie de doua televizoare.

Partea audio la acest Sharp este sprijinita de doua difuzoare de 2.5 W RMS, zic eu ca este arhisuficient, mai ales in camere nu foarte mari se aude excelent; avand si amplificator digital de sunet, virtual surround si decodor de sunet HD AAC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *