Side by Side Bosch KAN60A45

Bosch KAN60A45 – o combina frigorifica side by side impresionanta, cu usile confectionate dintr-un metarial de culoare inox si o capacitate foarte mare, ajunge foarte usor punctul central al bucatariei tale, atat prin dimensiune cat mai ales prin look-ul sau foarte modern. Vine dotat cu tehnologiile cele mai recente – pe langa nofrost si multiflow avem parte si de filtru de apa, dozatoare de apa si gheata, functii de multi air flow, super racire si super congelare atunci cand facem o aprovizionare la magazin. De asemenea, clasa de eficienta energetica este si ea in ton cu zilele noastre, fiind un aparat incadrat in clasa A+.

Pretul este totusi destul de piperat, fiind vandut la un pret peste 7000 lei (verifica aici pret actualizat) (nu mai este pe stoc), si cu adevarat o promotie de cateva procente reducere ar fi binevenita, mai ales ca vorbim de sume mari. Garantia oferita de catre producator este de 24 luni, insa ea se poate extinde pana la 2 ani, drept e contracost si in raport cu pretul de achizitie, deci destul de piperat. Insa merita, atat aparatul cat si serviciile de post vanzare si asistenta tehnica de la Bosch. Chiar saptamana ce a trecut am avut ocazia sa ma joc cu el intr-un magazin Flanco si am ramas incantat de el, de felul in care arata si este organizat.

Compartimentarea combinei cu usile deschise

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Bosch KAN60A45 are o dimensiune destul de mare, atat prin volumul de depozitare de 531 litri, cat si prin dimensiunile exterioare: inaltime de 1.80 m, 90 centimetri lungime si o adancime de 67 centimetri. Frigiderul are o capacitate de 356 litri iar congelatorul 175 litri, ambele unitati fiind foarte bine compartimentate, pe care le voi reda mai jos.

Legenda Display

Interiorul frigiderului este foarte bine realizat, ca si la modelul similar de la Samsung RSH7ZNRS1 , avem parte de o compartimentare excelenta si de asemenea de prezenta usitei de la frigider, acel sistem recunoscut drept mini bar care in fapt permite acces rapid la flacoanele depozitate pe usa, util mai ales pentru a nu deschide inutil frigiderul si a-i perturba echilibrul termic. Practic, cred eu ca este o grija in plus a producatorilor pentru a ne arata cat de minunate sunt aparatelor. Frigiderul este impartit in 3 compartimente mari (inclusiv Vario FreshBox), 3 rafturi de sticla, suport pentru depozitare vinuri (sau doze de bere) si inca 4 rafturi pe usa, cea superioara fiind mai mare, ideala pentru branzeturi sau alte mancaruri cu transfer de miros. Deasupra avem si un filtru odorizator iar aparatul este tratat anti mucegai, acel sistem de izolatie igienica.

Componente

Congelatorul este si el foarte bine realizat si chiar daca avem de a face cu dispencer de apa nu este afectata semnaficativ capacitatea de depozitare pe cele 3 rafturi si depozitare. Dispencerul de gheata este dispus in partea superioara a congelatorului, ceva mai putin intuitiv. Din punctul meu de vedere, daca este foarte important congelatorul parca la modelul Samsung este ceva mai bine realizat.

Bosch KAN60A45 vine cum am scris si mai sus cu doua tehnologii foarte importante pentru un aparat frigorific modern si din acest segment: sistem multiflow pentru distributia uniforma sau diferita dupa alegere a aerului rece in compartimente si sistem nofrost pentru a nu ingheta interiorul congelatorului si a fi nevoie de curatare. Desigur, aceste sisteme afecteaza de multe ori silentiozitatea aparatului, insa acesta este la o limita rezonabila, de 45 decibeli (majoritatea modelelor mai noi insa au undeva pana in 42 dB). Incadrat intre perete si un dulap cred ca scoate zgomot si mai mic datorita izolarii fonice pe laterale cum compresorul este in spate, chiar daca evaporarea vaporilor de apa in spate este usor ingreunata, acest lucru se poate reduce prin aducerea mai in fata a combinei cu cativa centimetri.

Clasa climatica din care face parte este SN-T, asfel ca opereaza de la termperaturi de 10’C chiar si pana la 43 grade.

Manual Utilizare Combina Frigorifica Side by Side Bosch


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *