Combina Frigorifica Side by Side Full No Frost Samsung RS7778FHCSR

Un aparat frigorific cu de toate… Acesta este raspunsul oricarei persoane pe care o intrebi ce-si frigider / combina frogorifica crede ca s-ar potrivi in casa mult visata. Eu am dat de o combina frigorifica de tipul celei despre care vorbesc: Samsung RS7778FHCSR. Din pacate, pretul este pe masura „celor toate”, undeva peste 6000 lei (verifica aici pret actualizat).

De tip Side by Side, cu deschidere in oglinda, Samsung RS7778FHCSR este o combina frigorifica mare, incapatoare, ideala pentru orice familie, avand inclusiv dispenser pentru gheata si apa si chiar sistem cu minibar de tip push-pull. Pentru oricand doresti lichide reci, la orice ora.

Cel mai mult apreciez faptul ca are un sistem de racire No Frost, atat la frigider, cat si la congelator, ceea ce inseamna ca te va scuti de o decongelare manuala, deloc placuta, chiar daca realizata periodic. De asemenea, are o mare bila alba pentru faptul ca are o clasa de eficienta energetica foarte buna: A++, cu un consum extrem de redus si care garanteaza o calitate cu mult peste cea a combinelor frigorifice obisnuite.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Foarte mare, de dimensiuni potrivite unei combine frigorifice de tip Side by Side (1,78 metri in inaltime, 91,2 cm in latime si 71,2 cm in adancime), are un volum net total pe masura: 543 litri, din care 359 litri are capacitatea frigiderului, iar 184 litri este volumul net al congelatorului. Cantareste 123 kg.

Frigiderul prezinta 5 rafturi din sticla securizata, usor de curatat si protectoare in caz de varsare de lichide, intrucat sunt concepute astfel pentru anti-scurgere. Un avantaj consider si faptul ca interiorul frigiderului prezinta doua compartimente pentru legume si fructe. Usa interioara a frigiderului prezinta 4 rafturi, dintre care un compartiment pentru unt si branzeturi, cu suport special pentru oua, un suport pentru sticle obisnuite, un suport pentru sticlele din compartimentul din minibar, un suport pentru sticle mai inalte.

Congelatorul are 4 rafturi din sticla si doua compartimente tip cutie, pentru o congelare intensa. Usa interioara a congelatorului are 2 rafturi mai mici, pentru alimente care nu necesita un inghet puternic sau pe care doresti sa le decongelezi rapid ulterior. Tot pe usa interioara se afla compartimentul special pentru gheata al dispenserului, precum si recipientul pentru apa. Interiorul, atat al congelatorului, cat si cel al frigiderului, prezinta iluminare puternica, cu LED, care permite si filtrarea antibacteriana a alimentelor.

Samsung RS7778FHCSR minibar
Minibar

De apreciat este si faptul ca are un sistem de avertizare pentru usa deschisa, prezinta un sistem Multiflow (un sistem ce permite o distribuire pe mai multe cai a aerului, pastrand o temperatura constanta) si permite o reglare electronica a temperaturii, prin panoul de control exterior, cu afisaj cu LED. Despre ce presupune sistemul Multiflow la un aparat frigorific, poti sa citesti in articolul dedicat acestui subiect.

De culoare inox mat, simplu de curatat si de intretinut, Samsung RS7778FHCSR are o linie simpla, minimalista, extrem de moderna si de eleganta, potrivindu-se oricarei bucatarii in ton cu tendintele actuale. Pe langa designul foarte placut, specificatiile cu care este prevazut, organizarea interioara si garantia calitatii pe care un brand precum Samsung ti-l ofera, fac din combina frigorifica Samsung RS7778FHCSR un aparat mult dorit, care indeplineste mai multe asteptari. Pacat ca pretul nu e tocmai convenabil…

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *