Siemens WM14Q440BY Vario Perfect – Tehnologie perfecta pentru rufele tale

Masinile de spalat nemtesti mereu dau pulsul tehnologiei in domeniu, si aici ma refer mai ales la Bosch si la Siemens. Va voi prezenta masina de spalat rufe VarioPerfect Siemens WM14Q440BY, care cu adevarat ne spune ce inseamna calitate, eficienta si un design clasic dar foarte elegant. E drept ca pretul si al acestei masini de spalat este cam de doua ori mai scumpa decat una obisnuita, cam 500 euro, insa consider ca merita fiecare banut, evident daca ii ai. (click pentru a verifica pret actualizat).

Practic, masina de spalat are o noua tehnologie, designul si motorul este construit pentru a mentine ideea de stabilitate si silentiozitate a producatorilor germani de masini de spalat. Si cu adevarat se mentine, videoul de mai jos ne demonstreaza ca au atins multe puncte sensibile in proiectarea acestei masini de spalat.

VEZI Produsul in Magazin Online click AICI

Revenind asadar la review-ul nostru, Siemens WM14Q440BY cu tehnologia VarioPerfect este in fapt o masina de spalat cu incarcare frontala, care se claseaza foarte bine atat la clasele de eficienta cat si in usurinta de a-l folosi. Designul este clasic si elegant si construit pentru stabilitate si pentru a fi o masina de spalat silentioasa. Nivelul de zgomot al acestei masini de spalat este cu o treapta mai jos decat mult laudatul Indesit Super Silent cu incarcare verticala, deci la o masina de spalat cum e aceasta – cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme(volum 58 litri al tamburului), chiar e ceva. Nivelul de zgomot la programul de spalare standard este de 51 dB la spalare si de 72 decibeli la centrifugare. Pentru a avea un nivel scazut de decibeli, masina de spalat poseda un panou izolator in partea inferioara, care are si rolul de a atenua vibratiile la centrifugare, ajutat si de catre controlul automat al balansului realizat prin procesorul masinii de spalat.

Dimensiunile masinii de spalat nu sunt mari avand in vedere capacitatea ei, asadar are 84.3 x 59.8 mm pe inaltime x lungime si o adancime de doar 55 cm. Se poate foarte usor incorpora sub blatul de mobila la 85 centimetri inaltime.

Hubloul este de 32 centimetri cu un unghi de deschidere a usii de pana la 165 grade. Hubloul are sistem de blocare magnetic cat si carlig de blocare metalic.

Clase de eficienta

Eficienta energetica conform directivelor europene este A, insa producatorul Siemens se lauda ca defapt rezultatul de 1.05 KW consumati de aceasta masina de spalat la un program de spalare standard practic inseamna echivalentul unui A+++, ceea ce intr-adevar asa e. Consumul de apa este de 42 litri, echivalentul a unei clase A iar viteza de centrifugare de 1400 rpm duce masina de spalat WM14Q440BY la limita superioara a clasei de eficienta la centrigurare B.

Programe WM14Q440BY

Cu adevarat de laudat la aceasta masina de spalat este ca permite o incarcare intre 1 si 7 kilograme. Astfel practic poti spala o singura geaca, un cearsaf – orice care e mic si necesita spalare preferiantala, si mai mult decat atat poti sa o pui la programul de spalare rapida, care dureaza doar 15 minute!
Printre celelalte programe ale masinii de spalat mai avem program pentru culori inchise, sport, rapid/mix, pete de noroi sau iarba, lana, delicate/matase, antisifonare, speedperfect si inca vreo 15 combinatii intre ele.

Displayul cu afisaj LED

Displayul masinii de spalat este mare, cu afisarea derularii programului, temperaturii, centrifugarii, timpului de spalat rapid cat si programarea terminarii programului la ora stabilita de catre tine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *