SimCity Beta incepand cu 25 Ianuarie 2013

Sunt absolut sigur ca multi dintre voi ati fost mari fani ai jocului SimCity. Practic este un The Sims la scara mai mare, unde esti managerul unui oras intreg si te asigurari ca implementezi proiecte si dezvolti orasul astfel incat locuitorii sa o duca bine si sa fie fericiti. Iar fericirea asta se traducea in niste indici foarte misto: durata medie de viata a locuitorilor, nivelul de educatie, sanatatea populatiei, castigul mediu si alte valori care sunt cat se poate de reale.

Sim City este un joc vechi, care a fost lansat inca pe sitemul de operare MS-Dos, a evoluat apoi in SimCity 2000, Sim City 3000 si pe urma in SimCity4000 – care este inca si acum jucat de multi gameri. In fapt, ideea din spatele SimCity se bazeaza ca la orice joc de tipul tycoon: contruiesti. Iar acest model a fost aplicat in ultima vreme de tone de jocuri online, in facebook sau nu numai.

Pentru cei care sunt nerabdatori sa joace noul SimCity, cei de la EA pun la dispozitie o versiune beta, in care ai un acces limitat la ce va fi noul joc. Beta-ul va fi disponibil intre 25 si 28 ianuarie iar varianta finala a jocului incepand cu 5 Martie 2013.

Pentru a te inscrie in BETA acceseaza aceasta pagina.

Iata si cateva screenshoturi din noul Sim City, puse la dispozitie de catre cei de la EA:

simcity-new

simcity-metropolis

Si bineinteles ca si in aceasta variante avem orase industriale, unde ne vom lupta in a tine sanatatea locuitorilor ridicata prin multe facilitati medicale 🙂

poluare-simcity

Ei, ce spuneti? Va inscrieti la Beta play? 🙂

Nu de alta, dar varianta originala se poate precomanda si acum si costa de la 59.99$ – ceea ce din punctul meu de vedere este destul de mult. Sa vedem la ce pret va intra si in oferta magazinelor online de la noi din tara, in special la eMAG sau la Gamesline.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *