Hota Incorporabila Singer T60INOX

Dintre electrocasnicele incorporabile cele mai populare, si care in fapt se incorporeaza extrem de simplu, si adauga o nota foarte moderna in bucatarie se numara hotele incorporabile. Daca in general aparatele electrocasnice inorporabile se stie ca sunt mai scumpe decat cele clasice, nu acelasi lucru se poate spune despre hota incoporabila Singer T60INOX. Acesta este un model clasic insa cu o putere de absortie buna, este construit din inox iar pretul este undeva la 399 lei (verifica aici pret actualizat).

Ca design, T60INOX este un aparat patratos, simplu insa elegant. Pana la urma singurele parti care se vor vedea sub mobilierul sub care se incporeaza sunt marginile de inox si bineinteles filtrul. Aceasta hota este una telescopica, adica se poate extinde pe lungime, in functie de suprafata pe care gatesti, pentru o absortie buna. Aparatul vine cu 2 filtre lavabile din aluminiu iar motorul este de putere 230 W si are puterea de absortie de pana 450 mc/h, cu o reglare pe 3 trepte de absortie.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Singer T60 INOX are dimensiuni clasice, diametrul burlanului de evacuare este de 120 mm iar dimensiunile sunt de 60 x 50 cm, cu o inaltime de 14.5 centimetri. Am spus mai sus ca incorporarea este simpla, pentru ca in principiu trebuie doar sa respecti niste dimensiuni, care in mare parte sunt standard.

Un alt lucru important la acest electrocasnic este faptul ca nivelul de zgomot la turatie maxima nu este foarte mare, fiind un aparat relativ silentios la cei 64 decibeli la care lucreaza. De asemneea de mentionat este faptul ca motorul are dubla turbina, hota vine cu functie de recirculare a aerului iar curatarea filtrelor fiind metalice se face foarte simplu sub jet de apa.

In cazul unui apartament sau al unei bucatarii de dimensiuni mici si medii, consider ca aceasta hota Singer este una ideala, pentru ca este relativ silentioasa (64 dB) iar puterea de absortie este de 450 mc/h. De asemenea, nu trebuie desconsiderat pretul destul de mic al incorporabilului, fiind practic cam la acelasi pret ca si unul care nu se incorporeaza.

[sam_ad id=”16″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *