Ce este si ce inseamna Smart HUB de la Samsung

O data cu lansarea noilor televizoare de ultima generatie de la Samsung, asa numitele Smart TV-uri, un termen a aparut practic in specificatia majoritatii televizoarelor de la Samsung: Smart HUB. Pana la urma ce este, ce inseamna si la ce foloseste acest Smart Hub? Va vom explica mai jos, pe intelesul fiecaruia ­čśë

Smart Hub in principiu semnifica o retea de aplicatii si setari disponibile intr-un asa numit panou de control si navigare al televizorului.

Samsung Smart Hub se poate folosi doar conectand televizorul la un cablu de retea, pentru a accesa internetul. Nu este recomandat sa conectati direct tv-ul la cablul de net de la furnizor, ci mai degraba prin router-ul configurat. De asemenea, conexiunea poate fi atat pe cablu, cat si wireless, in cazul televizoarelor care au integrat wireless direct sau cele wireless ready – care se conecteaza la Wi-Fi utilizand un stick compatibil.

Cateodata, se poate intampla ca Smart Hub sa nu mearga: acest lucru se intampla fie dintr-o eroare a retelei de internet de acasa, sau – mai rar – chiar dintr-o eroare de la Samsung.
In functie de tara din care te conectezi – ai la dispozitie o multime de aplicatii, pe langa cele de retele sociale si Samsung Apps disponibile peste tot. Pentru Romania am inteles ca ar fi aplicatii pentru unele ziare online (Adevarul), site-uri (Cinemagia) sau aplicatii pentru vizionare de filme online (seenow).

Smart HUB-ul personal se poate configura astfel incat pe dashboard sa vezi doar aplicatiile pe care le vrei, si de asemenea permite rularea mai multor conturi, util atunci cand televizorul este utilizat de mai multe persoane.

Smart Hub Apps Store
Aplicatie Fitness Samsung Smart TV Smart HUB

Mai jos regasiti un video de la Samsung care explica prima interactiune cu aceasta functie a noilor Smart TV-uri.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Credit foto

2 comentarii la „Ce este si ce inseamna Smart HUB de la Samsung

 • 19 august 2014 la 19:59
  Permalink

  Explicatii tipic romanesti si nu numai din pacate. Insirati 1000+1 detalii ca sa aflu pina la urma ca totul se rezuma la “conexiune la internet” OAre chiar atit de greu este sa incepeti cu esentialul, pe care sa il dezvoltati pe urma pentru cei mai novici sau nestiutori????????

  R─âspunde
 • 1 martie 2017 la 7:58
  Permalink

  Din propria experienta affirm cu tarie ca produsele Samsung sunt cele mai proaste pe piata electronicelor.Personal am cumparat un Tv 4k de 125 cm KU 6092 care este un urias rahat.Absolut nici-un fel nu se poate conecta casca audio la ea.

  R─âspunde

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *