Sony KDL32EX310 Televizor LED HD la Oferta

Unul dintre cele mai ieftine televizoare pe LED prezente in acest moment pe piata romaneasca este Sony KDL32EX310. Acesta concureaza practic printr-o reducere de 11% la pret chiar si cu gama LG sau Samsung de televizoare pe LED, fiind vandut la aproximativ 1599 lei (verifica pret actualizat aici), in februarie mai venind si cu un cadou de la emag, un MP3 Player Sony de aproximativ 150 lei, ceea ce face ca achizitia sa fie si mai profitabila.

TV-ul EX310 KDL32 vine cu tehnologie Edge LED, ceea ce face ca imaginea sa fie superioara variantelor similare pe LCD, iar la diagonala de 81 centimetri, mi se pare cam in urma rezolutia de doar 1366 x 768 pixeli, care intr-adevar este High Definition, insa nu este Full HD, ceea ce este un mare dezavantaj pentru vizualizarea programelor de aproape, fiind recomandat astfel acest aparat ca un eventual un televizor complementar – daca sunteti foarte exigenti cu aceasta tehnologie. Pentru mine este de neinteles de ce Sony nu a mers pe diagonala de 81 cm a lui KDL32EX310 spre o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Dar probabil de aceea intervine reducerea si oferta cu mp3 playerul cadou.

 Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

In orice caz, chiar daca poate prezint eu faptul ca este HD si nu Full HD ca un dezavantaj major, sa nu credeti ca este chiar asa pentru ca oricum la televizoare fara a avea un decodor de semnal Full HD majoritatea programelor oricum sunt intr-un format sub 720p standard; si aceasta specificatie este inutila in cazul in care cumperi aparatul doar pentru a-l tine ca si un televizor.

Pentru cei care doresc sa conecteze televizorul la alte gadgeturi, vine cu o solida conexiune, 2 porturi hdmi, intrare USB 2.0, scart RGB si intrare pentru PC. Ii lipsesc totusi porturile de conexiune la retea, asadar acest lucru se poate suplini cu un media player (E-Great e ieftin si bun) dedicat daca vrei sa redai continut de pe internet.

Nu este de neglijat nici faptul ca boxele sunt foarte bune, fiind certificate Dolby Digital Plus, si chiar daca sunt doua creeaza printr-o tehnologie moderna si un efect de Surround foarte placut, avand posibilitatea de a alterna intre efect de Cinema, Sport, pentru Jocuri (Game) si dedicat pentru ascultatul de muzica. Boxele au fiecare o putere de 8 W, ceea ce trebuie sa ma credeti pe cuvant ca e suficient ­čÖé

In concluzie, Sony KDL32EX310 este un televizor foarte bun mai ales prin prisma calitatii produselor construite de cei de la Sony insa ii lipsesc cateva specificatii care sa-l recomande drept un televizor de top pentru 2012: rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli, conexiune la retea fie prin wireless, fie prin cablu de retea..insa cu reteaua, cum am scris si mai sus se poate jongla cu un media player. Un mare plus pentru acest aparat este designul foarte bine lucrat, subtire, un negru foarte curat care se integreaza cu brio in orice spatiu. Per ansamblu, noi ii dam 8 stele din 10 pentru aceasta categorie, e clar ca e peste altii la constructie si calitate, dar ca inovatie si modernismul televizorului a ramas in pic in urma, fiind un model clasic, dar frumos. Tu cate stele ii dai?


Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *