Sony a inregistrat un brevet de inventie care transforma TV-ul intr-o unealta de buna dispozitie pe factori medicali

Producatorul japonez de televizoare Sony a primit acceptul brevetului de inventie prin care pot sa transforme televizorul atat intr-un sistem care monitorizeaza starea ta de sanatate cat si buna dispozitie.

Astfel, sistemul patentat de Sony propune un dispozitiv pe care il atasezi de brat care sa comunice prin unde infrarosii (ca si telecomanda) televizorului tensiunea si nivelul de glucoza pentru a determina dispozitia in care esti pentru a-ti propune diferite emisiuni de la televizor. Televizorul astfel iti poate sugera ce continut se potriveste dispozitiei tale de moment si iti permite sa alegi dintre filmele preferate, stocate fie local pe un dispozitiv extern fie de pe internet.

De asemenea, brevetul de inventie mai mentioneaza ca acest sistem poate trmite automat alerte la serviciul local de urgente in cazul in care ai o problema medicala.

Brevetul de inventie cu pricina a fost inregistrat in octombrie 2010 si aprobat in 19.04.2012 si presupune ca denumire generica folosirea televizorului ca dispozitiv de monitorizare medicala.

Voi ce parere aveti despre un astfel de sistem? Considerati oportuna integrarea electronicelor care odionioara erau de divertisment, cu date mai intime, cum ar fi starea de sanatate?

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *