Sony Vaio Duo 11 confirmat oficial

Cei de la Sony au confirmat astazi oficial produsul Vaio Duo 11, anuntat pe ElectroReview inca de ieri. Asa cum am anticipat acest device este practic un laptop care se poate folosi ca o tableta, insa cu specificatiile unui ultrabook.

Sony Vaio Duo 11 va permite o portabilitate ridicata datorita diagonalei de doar 11.6 inch, greutatii de 1.3 kilograme iar grosimea va fi de numai 18 milimetri, adica in ceea ce priveste specificatiile tehnice se aproprie de un ultrabook.

Acest laptop-tableta de la Sony va fi disponibil cu procesoare Intel Core i7, i7 sau i3, pe partea de memorie va avea 4 sau 8 GB RAM si placa grafica integrata Intel HD Graphics 4000. In ceea ce priveste capacitatea de stocare aceasta va fi disponibila in doua variante, ambele pe SSD, de 128 GB si 258 GB.

Avantajul acestui dispozitiv mobil vine prin controlul atat tactil cu un stylus inclus cat si fizic, intocmai ca un laptop. Tastatura se poate plia si folosi totul ca la o tableta, avantajul venind de pe partea de putere a configuratiei “under-the-hood” si a faptului ca va fi disponibil cu sistemul de operare Windows 8 Pro.

Stylus Vaio Duo 11

In plus, Sony promite ca bateria secundara ce se poate atasa va avea o autonomie de pana la o zi de lucru intreaga, ceea ce se traduce prin aproximativ 7-8 ore de munca.

De asemenea Vaio Duo va avea port USB 3.0, bluetooth si wireless, placa VGA si HDMI, cititor de carduri si camera foto (!). De asemenea va avea si caracteristici in mod normale prezente pe tablete si anume GPS, Accelerometru, compas digital.

Informatia a fost confirmata prin comunicatul de presa emis de catre Sony in cursul zilei, prefatand prezentarile de la IFA Berlin 2012.

[sam_ad id=”32″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *