Sony Vaio Duo 11 – Laptopul tableta de 11 Inch de la Sony

O data cu lansarea noului sistem de operare Windows 8 toata lumea anticipa ca va fi o explozie de noi deviceuri cu ecrane touchscreen si ca dispozitivele de tip all-in-one pc vor lua un avant, tendinta ce deja incepe sa prinda contur prin aparitia anumitor prototipuri de noi laptopuri cu ecrane de tip touchscreen.

Un astfel de nou device va fi, dupa toate zvonurile, Sony Vaio Duo, o tableta-laptop cu diagonala ecranului de 11 inch, care va avea direct in dotare si tastatura fizica. Practic, va fi un convertibil, putand fi folosit atat ca laptop cat si ca o tableta pentru divertisment, insa tastatura fizica nu este detasabila. Cu toate acestea tastatura se poate plia si intoarce intocmai ca la vechile modele Dell Latitude XT, care inca se comercializeaza ca produse refurbished pentru mediul business.

Vaio Duo 11 va avea atat un stylus pentru atingerea ecranului dar va avea si support pentru atingerea cu degetul, ceea ce va permite folosirea efectiva ca a unui tablet pc.

Deocamdata specificatiile tehnice pentru noul gadget de la Sony din seria Vaio nu sunt publice, informatiile sunt niste scapari, si cateva imagini cu denumirea produsului.

[sam id=”3″ codes=”true”]

sursa pozelor

One thought on “Sony Vaio Duo 11 – Laptopul tableta de 11 Inch de la Sony

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *