Televizor ieftin LED Star-Light 32DM3500 cu imagine HD și diagonală 80 cm

În general, astăzi, producătorii de televizoare se întrec în diagonale cât mai mari și specificații de ultimă generație, uitând că foarte mulți dintre clienți caută un televizor economic, care să își facă funcția pentru care a fost creat – acela de a fi un televizor. În plus, diagonalele uriașe, de peste 120 cm, nu au loc în dormitoare sau bucătării, ceea ce a lăsat loc liber pentru alte mărci să profite de lipsa de orientare spre client a giganților în televizoare. 

Star-Light 32DM3500 este un televizor ideal pentru încăperi mici

Star-Light 32DM3500 este un astfel de televizor ieftin. Se bucură de imagine LED – deci oferă o imagine clară dar are și un consum redus de energie electrică, are o diagonală de 80 cm ceea ce nu îl face nici foarte mic, dar nici mare – așadar ușor se poate pune în dormitor, bucătărie sau camera celor mici.

În plus, marele avantaj al acestui televizor este dat și de preț – Star-Light 32DM3500 vine la un preț extrem de echilibrat – verifică aici preț actualizat.

Dacă diagonala de 80 cm totuși consideri că este prea mare pentru o cameră prea mică, acest televizor vine și în variantele de diagonală de 55 cm – 22DM3500 și 60 cm – 24DM3500. Specificațiile sunt relativ similare, desigur însă că prețul la diagonală mai mică e direct proporțională.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Televizorul are imagine HD – suficient pentru vizionat de programe TV

Dacă te hotărăști să achiziționezi acest televizor, trebuie să știi mai ales ce nu are. Televizorul acesta se adresează în primul rând celor care vor să îl folosească pentru funcția de bază – să se uite la programe TV.

Așadar, Star-Light 32DM3500 nu vine cu un ecran super performant pe partea de claritate, imaginea maximă este la rezoluție HD – deci nu Full HD. Nu este în niciun caz un televizor pentru filme Blu-Ray, dar un netflix pot să îi dai. Totuși, se descurcă cel mai bine pe canalele TV, unde posturi precum PRO TV HD, Antena HD sau Sport.ro HD vor funcționa impecabil. 

Avantajul de a fi un TV led se mai transmite și printr-un constrast bun, o luminozitate excelentă și mai ales un unghi de vizibilitate ideal.

În rest imaginea, pentru ceea ce spune televizorul, este excelentă. Sunetul nu are claritate neapărată pentru producții mizicale, dar este tare – cele două boxe integrate au o putere de câte 8 W fiecare.

Televizorul are funcții de bază dar conectivitate excelentă

De asemenea, televizorul nu este vreun smart TV, chiar dacă este din gama televizoarelor aduse în 2016. 
La prețul acesta chiar nu se putea mai mult. Chiar dacă are un player multimedia integrat, și chiar intrare USB, televizorul nu a fost făcut neapărat pentru asta.

Marele avantaj este slotul CI+, dacă totuși vrei să profiți de claritate deplină sau să nu folosești un decodor, poți cere de la Digi sau UPC un card CI+ și astfel vei folosi o singură telecomandă.

În rest, pe partea de conectivitate, acest televizor mai vine cu intrare VGA pentru PC, două intrări HDMI și intrare scart. Chiar stă bine la acest capitol.

În plus, răspunsul la telecomandă și schimbarea programelor este foarte bun, clienții care au cumpărat acest televizor pe eMAG mai spun și că ar fi mai bun decât alte firme cu pretenții.

În rest, este o achiziție care pare excelentă pentru cineva care dorește să ofere un preț echilibrat pe o calitate decentă. Oamenii chiar au lăsat review-uri excelente pentru acest televizor 32DM3500 de la Star-Light pe site-urile pe care am verificat. 

Pe lângă faptul că acest televizor îl consider ideal pentru dormitor, bucătărie sau camera celor mici, este un televizor ideal și pentru seniori.

Fără doar și poate l-aș cumpăra pentru părinți sau bunici, având în vedere că nu se vor împiedica în funcționalități care lor le sunt inutile și tot ce au nevoie e de un sunet tare și de o imagine bună, ceea ce acest televizor de la Star-Light livrează.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *