Lada frigorifica Star-Light CFM-146AP – dimensiuni mici – economică

Lada frigorifică reprezintă extensia mai atractivă a congelatorului, aceasta oferind posibilitatea depozitării unei cantități mai mari și mai voluminoase de carne sau de pungi cu legume. Lada frigorifică Star-Light CFM-146AP are dimensiuni reduse, nu ocupă prea mult spațiu și își face foarte bine treaba. Sigur, nefiind foarte mare, nici capacitatea ei de stocare nu este uriașă, dar pentru utilizare casnică poate fi potrivită.

Consum optic la preț accesibil

Această ladă frigorifică de la Star-Light este ideală pentru cei care nu au nevoie să congeleze cantități mari de alimente. Are o capacitate de 136 de litri și oferă un consum optim la un preț accesibil – 👉verifică aici preț actualizat.

Star-Light CFM-146AP este o ladă frigorifică deosebit de eficientă care răcește foarte rapid alimentele și le păstrează în cel mai optim mediu pentru o perioadă lungă de timp. Este ideală nu doar pentru o locuință, pentru uzul casnic ci și pentru depozite sau magazine ceva mai mici. Raportul între dimensiuni, consum și capacitatea de încărcare este unul cât se poate de echilibrat.

 

👉Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Datorită spațiului redus pe care îl va ocupa – 85 x 73 x 52.3 cm – se poate depozita fără probleme și într-o bucătărie. Deschiderea se face pe verticală ușa fiind prevăzută cu un mâner orizontal integrat. In ceea ce privește designul, această ladă frigorifică este albă în totalitate, păstrează o notă clasică.

Datorită faptului că este prevăzută cu roți se poate muta cu ușurință dintr-un loc în altul.

Capacitatea de depozitare a lăzii frigorifice Star-Light CFM-146AP este de 146 de litri. O capacitate nu foarte generoasă însă care crește fără îndoială cantitatea de alimente congelate spre deosebire de un congelator obișnuit. Lada frigorifică beneficiază de funcția de super-congelare capabilă să răcească rapid alimentele, o funcție ideală pentru carnea cumpărată și depozitată recent. Capacitatea de congelare a acestui model este de 6 kilograme în 24 de ore. Este prevăzută cu un termostat care permite reglarea pe trepte a temperaturii de răcire. La fel ca în cazul celorlalte lăzi frigorifice sistemul de dezghețare este unul manual.

Star-Light CFM-146AP are un consum redus, este încadrată în clasa de eficiență energetică A+. Consumul zilnic este de 0,52 Kwh, un consum cu până la 20% mai mic decât în cazul unui aparat frigorific din clasa A. Consumul mediu anual este de 190 KWh. Fără curent, autonomia acestei lăzi frigorifice este de 35 de ore ceea ce înseamnă că alimentele vor fi păstrate în cele mai bune condiții de siguranță până la revenirea curentului.

Nivelul de zgomot al acestei lăzi frigorifice este unul redus, de 41 dB.

Compartimentarea interioară este mai mult decât decentă. Nu există pereți despărțitori ceea ce înseamnă că nu se pierde spațiu. Lada frigorifică vine cu un sigur accesoriu disponibil, un coș metalic care se poate așeza la suprafață. Pe coș se pot așeza recipiente sau alimente mai mici ce s-ar putea pierde printre pachetele mai mari înghețate.

Model compact ușor de pus într-un spațiu redus

Star-Light CFM-146AP este o ladă frigorifică extrem de accesibilă ca preț însă care se face remarcată și prin alte lucruri, nu doar prin preț. Este un model compact care se potrivește și într-un spațiu mai redus. Consumul este redus, per ansamblu dotările acestei lăzi frigorifice sunt extrem de atractive. Este silențioasă și  nu consumă foarte multă energie electrică ceea ce este un punct forte.Raportul calitate/preț este foarte bun. Incă ceva, pentru cei care nu știu, brandul Star-Light aparține celor de la eMag.

Drept umare, în cazul în care îți dorești o ladă frigorifică ieftină, care să facă față cu brio oricărei provocări în materie de congelare, modelul Star-Light CFM-146AP este exact ceea ce cauți la un preț foarte bun, pe care nu îl vei găsi la nicio altă ladă frigorifică de la alte branduri cunoscute.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *