Calorifer electric Star-Light YOH9

În momentul în care vine vorba despre încălzirea locuinței îți recomandăm să analizezi la rece toate alternativele existente. Este important să faci cea mai bună alegere iar dacă nu dispui de un buget prea mare atunci vei afla în cele ce urmează tot ce trebuie să știi despre caloriferul electric Star-Light YOH9.

Star-Light YOH9 este un calorifer electric ce face parte din categoria ieftin si bun – verifică aici preț actualizat. In același timp este și una din cele mai moderne variante de calorifer electric care și-a dovedit deja eficiența în ceea ce privește încălzirea locuinței sau de ce nu, a biroului.

În plus acest calorifer este unul dintre modelele pe care le-am recomandat în ghidul nostru de achiziție calorifere electrice.

Extrem de util pentru momentele când nu vrei să pornești centrala sau încălzirea de cartier nu funcționează

Star-Light YOH9  este un aparat util pentru cei care dețin o centrală termică însă nu își doresc să o pornească încă din primele zile și nopți mai răcoroase. Până se răcește afară mai tare se poate folosi fără probleme acest calorifer electric pe post de sursă de încălzire. Punerea în funcțiune a acestui aparat este semnalizată prin aprinderea unui bec LED de culoarea roșie. Caloriferul electric dispune de o lățime generoasă și de cinci canale de ulei pe fiecare element în parte ceea ce face ca încălzirea să fie deosebit de rapidă și uniformă în cel mai scurt timp.

Caloriferul electric Star-Light YOH9 vine cu o putere de 2000W si cu trei nivele de putere pentru ca utilizatorul să aibă posibilitatea de a regla puterea în funcție de nevoi și preferințe: 800W, 1200W și 2000W. Grație unui termostat de cameră reglabil utilizatorul va reuși să mențină constantă temperatura. Un calorifer electric ideal pentru încăperi de maxim 60mc, adică pentru o suprafață de maxim 24mp.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Este prevăzut cu roți pentru a putea fi deplasat cu mai mare ușutință dintr-o încăpere în alta la nevoie.

Este considerat un aparat sigur datorită termostatului de siguranță din dotare dar și funcției de protecție anti-îngheț, ideală în perioadele în care utilizatorul lipsește mai mult de acasă sau pentru spații precum beciul sau o baracă. Dimensiunile acestui calorifer electric sunt destul de mari – 62.7 X 43.2 z 24.5 iar greutatea sa este de 10.6 kilograme. Prezintă un loc pentru depozitarea cablului.

Protecția anti-încălzire este cea care oprește automat funcționarea în cazul în care se depășește limita de temperatură optimă a componentelor.

Avantaje calorifer electric Star-Light YOH9 

  • încălzirea se face rapid și uniform grație puterii de 2000W;
  • este deosebit de util în incăperi de dimensiuni mari și medii datorită faptului că este reglabil și dispune de 9 elemenți ;
  • este dotat cu un termostat și cu o funcție anti-îngheț ;
  • este unul din cele mai bune calorifere electrice de pe piață la un preț bun ;

Dezavantaje Star-Light YOH9 

–  greutatatea prea mare de 10,6 kilograme ceea ce înseamnă că se poate răsturna ușor, un handicap ce se încearcă a fi eliminat prin roțile de transport.

Star-Light YOH9 este un produs eficient și util în special în cazul locuințelor în care încălzirea depinde de un anumit factor. Cu alte cuvinte, în momentul în care există probleme cu furnizarea căldurii este suficientă folosirea acestui aparat. Soluția ideală în prag de sezon rece.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *