Stickere Bluetooth StickNFind sau despre cum sa nu-ti mai pierzi cheile niciodata

He, he, iata o metoda noua si originala de a tine aproape sau de a-ti gasi rapid portofelul, pisica sau da, chiar cheile. Pentru ca, chiar daca le vei pierde, vei putea destul de rapid si usor sa le regasesti.

Tocmai s-a gasit o astfel de metoda si aceasta idee inedita a fost de curand prezentata la Consumer Electronics Show (CES) 2013. Poarta numele de StickNFind si este un sticker / o banda autocolanta cu tehnologie bluetooth, pe care il/o poti folosi ca sa urmaresti aproape orice – ce ai pierdut si unde se afla. Odata ce ai atasat stickerul de un obiect la alegere, poti sa-i dai de urma, in caz ca il pierzi, folosindu-te de StickNFind IOS si de aplicatii Android, care te ghideaza, anuntandu-te daca te indepartezi sau te apropii de obiectul in cauza. Practic, este versiunea tehnologica a jocului rece/cald de care ne folosim cand ascundem ceva cuiva. ­čÖé

Aplicatie telefon pentru sticker Bluetooth StickNFind

StickNFind foloseste tehnologie Bluetooth, asa ca functioneaza inca in situatii sau zone cu receptie limitata a telefonului. Compania sustine ca are o marja de semnal de aproape 100 feet (asta, la noi, ar insemna vreo 30,5 metri). Alte trasaturi ale acestei inovatii includ si o ÔÇ×lesa virtualaÔÇŁ, in sensul ca esti avertizat cand ceva se misca la o anumita distanta. Inventatorul aplicatiei este Jon Mitts. Stickerul este, de fapt, ca un cip, cu baterie ce poate fi inlocuita ulterior.

Jimmy Buchheim, reprezentantul la CES 2013 al stickerului cu Bluetooth, planuieste sa vanda 2 stickere la pretul de 49.95 $ si un set de 4 stickere la suma de 89.95 $. Va fi disponibil in mai multe variante culori.

StickNFind este de asemenea in punctul final al unei campanii de promovare cu Indiegogo si si-a depasit deja tinta de a atinge targetul de vanzari de 70.000 $, ridicandu-se la suma impresionanta de 734.000 $. Dar campania inca poate fi sustinuta, produsul putand fi deja precomandat.

Mai multe detalii puteti citi si pe site-ul lor oficial: www.sticknfind.com.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *