Tableta Google Nexus 7 disponibila si in Romania

Tableta care se zice ca va face furori datorita pretului foarte redus la care este disponibil pe piata – Google Nexus 7 – a intrat si in oferta magazinelor online din Romania, la preturi ceva mai mari decat in Statele Unite, datorita taxelor comunitare si a TVA-ului mai mare in Romania.

Astfel, tableta este disponibila in doua versiuni, versiunea cu memorie de 8 GB se vinde la aproximativ 1249 lei iar varianta cu 16 GB spatiu se vinde la la 1599 lei, amandoua versiunile fiind disponibile in premiera la QuickMobile.

De altfel noi am intrat in posesia unei astfel de tablete, primita in teste de la Quickmobile, si in urma unor teste sumare am ramas uimiti de cat de rapid se misca gadgetul si de ecranul extrem de clar. In zilele urmatoare vom posta pe ElectroReview.ro si un review al acestui nou gadget – care, cum am spus mai sus, cu siguranta va avea un succes mare.

Nexus 7 este construit de catre Asus sub indicatiile Google, avand un procesor Quad Core de 1.30GHz, 1 GB RAM si un display IPS de 7 inch cu rezolutie 1280 x 800 pixeli. Tableta vine cu sistem de operare Android 4.0 iar la prima pornire deja se poate upgrada la Android 4.1 Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *