Robot de bucătărie Tefal MasterChef 5000 DO514138 – Alb, dotat cu blender mare și cu multe accesorii

Robotul de bucătărie este un aparat electrocasnic ce a adus foarte multă bucurie gospodinelor din întreaga lume.

Cu accesoriile destinate a înlocui cât mai multe dintrea activitățile desfășurate într-o bucătărie, robotul face față cu succes sarcinilor de tocare, răzuire, blenduire, omogenizare, într-un timp incomparabil mai scurt decât ar face-o orice pereche de mâini dibace.

Nu doar că salvează foarte mult timp, ci și energie, pentru că pregătirea unei cantități mai mari de mâncare presupune o doză mare de energie consumată.

Tefal este unul dintre cele mai cunoscute branduri ce oferă produse de sprijin în activitățile casnice.

Modelul de robot de bucătărie Tefal MasterChef 5000 DO514138 vine cu o mulțime de accesorii care te vor ajuta să economisești în cele din urmă timp. Pe lângă accesoriile clasice pe care le are cam orice robot de bucătărie, acest model vine și cu un blender mare, dar și bolul standard este încăpător, acesta fiind de 2.2 litri. Vom detalia în cele mai jos.
Ce vreau să subliniez în acest moment este prețul, care este echilibrat în raport cu funcțiile și accesoriile acestui model – ? verifică aici preț și disponibilitate

Caracteristici tehnice Tefal MasterChef 5000DO514138

Modelul Tefal MasterChef 5000DO514138 este un robot de bucătătorie alb, cu un look destul de basic, dar elegant. Acesta include un blender și accesorii pentru mărunțit, feliat și emulsionat.

Robotul are un motor cu o putere de 750W, cu are două trepte de putere, și funcția Pulse pentru un maxim de viteză și eficiență.

Capacitate mare pentru bol și pentru blender

Cele 22 de funcții îi asigură o varietate foarte mare de activități pe care le poate desfășura, și care îl fac de neînlocuit în orice bucătărie. Robotul are un bol cu o capacitate de 2,2l, destul de încăpător pentru a procesa o cantitate suficient de mare de alimente, iar capacitatea blenderului este de 1,25l.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Foarte important pentru întreținerea robotului, toate accesoriile acestuia pot fi spălate la mașina de spălat vase, lucru deloc lipsit de semnificație, deoarece parte din ale sunt ascuțite, tăioase, ceea ce le-ar face dificil de curățat manual. Corpul de bază al lui Tefal este de culoare albă și este ușor de curățat cu ajutorul unui burete sau al unei lavete moi de vase.

Tefal MasterChef 5000DO514138 este un robot de bucătărie de dimensiune medie, nu ocupă foarte mult loc pe blatul unei mobile de bucătărie, în cazul în care nu se dorește depozitarea lui. Are și un aspect plăcut, deci nu ar fi deloc deranjant privirii.

Stă bine și în ceea ce privește accesoriile, având cam toate cuțitele de care ai nevoie, inclusiv cuțin cu lame din inox pentru a mărunți carne și pește sau fructe ceva mai tari. Cititorii dau aceste cuțite ca fiind excelente pentru mărunțit carne pentru burgeri sau chiftele.

Cele două discuri metalice care vin în partea de sus ajută la funcția de răzuire, fie că o vrei pentru legume sau fructe (ex mere pentru plăcintă).

Cu toate dotările lui, Tefal poate fi o soluție salvatoare. Astfel că într-o zi foarte încărcată, în care ar mai apărea și nevoia de a pregăti ceva rapid de mâncare sau mai mult decât atât, cu ocazia unei zile festive, în care ar trebui pregătite mai multe feluri de mâncare, un robot de bucătărie este mai mult decât util. Acesta poate tăia legume pentru o supă, sau o tocană, poate toca și carne, poate face sosuri, maioneză, poate rade parmezan, ciocolată etc… Cu un astfel de ajutor, timpul de pregătire scade considerabil, iar șansele de reușită sunt cu atât mai mari.

Oricât de speriat ar părea perspectiva unei zile pline în bucătărie, cu ajutorul unui robot de bucătărie ca Tefal MasterChef 5000DO514138, situația pare să se detensioneze, de parca mai multe perechi de mâini ar ajuta la pregătirea mâncării.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *