Fier de Calcat Tefal Ultragliss FV4492, Talpa Ultragliss Diffusion si Autocuratare

Oricine isi doreste un fier de calcat cat mai avansat ca sa protejeze tesaturile cele mai delicate din rufele tale. De aceea, Tefal vine cu solutii moderne si ingenioase in intampinarea celor mai multe probleme privind calcatul rufelor. De aceasta data, printre cele mai noi modele de fiare de calcat de la Tefal se numara si Tefal Ultragliss FV4492, la un pret obisnuit pentru un astfel de aparat modern (verifica aici pret actualizat).

Cu o putere de 2300 W, Tefal Ultragliss FV4492 este un fier de calcat puternic. Acest model se lauda cu o tehnologie proprie Tefal, avansata fata de modelele anterioare – prezinta talpa cu Ultragliss Diffusion, care aluneca pe rufe, fara sa existe vreun risc de a le „prinde” si arde.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Tefal Ultragliss FV4492 functioneaza, cum era de asteptat, pe baza de aburi, iar rezervorul de apa al fierului de calcat are o capacitate de 0.27 litri. Debitul de abur este de 35 grame/minut, iar jetul de abur – de 120 grame/minut.. In plus, permite calcarea pe verticala, pentru tesaturi mai delicate, usurandu-ti activitatea. Tot pentru o calcare optima, dispune si de o functie de pulverizare de tip spray, pentru a umezi in prealabil materialele care prezinta cute dificile si pentru a facilita astfel calcatul, indiferent de textura tesaturii.

Pentru protectia aparatului de calcat, dar si a rufelor tale, Tefal Ultragliss FV4492 prezinta un sistem anticalcar, pentru a evita formarea de pietricele albe de calcar si imprastierea lor pe hainele tale, dar mai ales, pentru a nu dauna componentelor si pieselor din fierul de calcat. Totodata, este dotat cu un sistem antipicurare al apei peste rufe, in timpul calcarii si are o talpa cu autocuratare a scamelor si impuritatilor ce se aduna peste.

Cablul de alimentare este de 2 metri, suficient de lung astfel incat sa iti permita sa te misti in voie cu el pe suprafata tesaturilor, indiferent ca decizi sa calci pe jos sau pe masuta speciala. De asemenea, prezinta un cablu pivotant pentru o manuire mai usoara. Si tot pentru o manevrare facila, are un maner cauciucat care sa te ajute sa il tii in mana fara probleme si sa nu iti alunece.

Combinatia de culori este vesela, calda: mov cu alb si accente de gri-deschis la butoane. In plus, in partea frontala, peste alb, prezinta un sir simpatic de floricele mov, care il fac si mai dragut si feminin.

Fier de calcat Tefal Ultragliss FV4492

Un model anterior acestui fier de calcat, tot de la Tefal, conceput tot cu o astfel de tehnologie moderna a alunecarii pe tesatura in timpul calcatului (Ultragliss Diffusion), ceea ce face si mai placuta aceasta activitate, este Tefal Ultragliss FV4491. Este identic acestuia (tot cu mov si alb, mai putin floricelele), tot cam acelasi pret, tot cu talpa cu sistem de autocuratare, sistem anticalcar. Probabil diferenta consta si ramane in tehnologia Ultragliss Diffusion, mult mai performanta de aceasta data, mai imbunatatita. Repet, nici la nivelul pretului nu difera deloc, asa ca tu decizi ce vrei: modelul nou, cu floricele sau modelul mai vech, si mai simplu, fara motivele florale. 😉

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *