Fier de Calcat Tefal Virtuo FV1312, Talpa Antiaderenta – Cel mai Bun Preț!

Pentru că știm că oricine are nevoie de un fier de călcat rufe și pentru că nimeni nu vrea să se chinuie inutil cu unul care e mai mult de decor și nu numai că nu are grijă de țesăturile rufelor tale, dar nici nu le calcă așa cum ar trebui, îndepărtându-le complet cutele, vă anunț că am găsit un fier de călcat la cel mai bun preț (verifică aici preț actualizat): Tefal Virtuo FV1312, în raport cu specificațiile oferite de producător.

Acest fier de calcat, dincolo de faptul ca vine de la un producator deja foarte renumit in acest domeniu, este foarte convenabil ca pret, fiind si destul de puternic (putere de 1400 W).

 Și nu e un clasic, cum am putea crede, pe sistem simplu, cu talpă normală, ci are sistem pe bază de aburi, ca un model de ultimă generație. Are un debit de abur de 13 g / minut și un jet de abur de 50 g/minut. Mai mult chiar, are și funcție de pulverizare tip spray. Însă sunt funcții clasice pentru fiare de călcat.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Restul aparatului funcționează ca mai toate aparatele similare de la Tefal: butoane simple, buton rotativ pentru fixarea tipului de țesătură și o talpă antiaderentă, care nu mai prezintă riscul de a prinde materialul și a-l arde prea ușor.

Fier de calcat Tefal Virtuo FV1312, Talpa Antiaderenta, 1400W, Albastru

Deși simplu, în aparență, Tefal Virtuo FV1312 e un fier de călcat foarte util, la preț foarte bun; simplu, dar eficient. Îi lipsesc funcțiile revoluționare, dar până la urmă rezultatul final e cel care contează: haine netede, fără cute, în timp cât mai scurt și cu talpă specifică Tefal: antiaderentă, care alunecă pe țesături și protejează materialele rufelor.

Ce îmi mai place la Tefal Virtuo FV1312 este că are un cablu de alimentare foarte lung, de 1.9 metri, cu cap pivotant, care se mișcă în funcție de unghiul din care vrei să calci. Îți oferă astfel libertate de mișcare, pe o rază mai mare, putând călca și pe o masă mai înaltă, fără să te chinui că nu ajunge cablul sau fierul de călcat pe toată suprafața hainei.

Îmi place mult și combinația de culori: albastru cerneală predominant cu alb. E o cromatică dinamică, foarte plăcută, simplă, dar de efect – nu ai cum să nu îl remarci. Mic ca dimensiuni, compact, poate fi depozitat oriunde, chiar și într-un sertar.

Dacă vrei însă ceva mult mai performant și cu talpă mai revoluționară, cu autocurățare și anticalcar, de exemplu, îți sugerez Tefal Ultragliss FV4492, foarte eficient si util. E mai scump (aproape dublu ca preț față de cel descris aici).

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *