Tehnologii inovatoare la masinile de spalat rufe Electrolux

Scriam aici cat de important este sa cunosti ce inseamna anumite tehnologii si sisteme, functii sau optiuni inovatoare cu care se lauda masinile de spalat rufe de ultima generatie de pe piata romaneasca, astfel incat sa iti achizitionezi una potrivita, cu programele care indeplinesc cele mai multe cerinte ale tale.

Pentru ca atunci cand auzi de o tehnologie noua, revolutionara, care iti suna bine si frumos, trebuie sa stii si ce anume presupune si daca iti este de folos sau merita intr-adevar banii. Si nu te ingrijora, cu siguranta vei gasi masina potrivita pentru tine, cu exact programele si tehnologiile care sa iti vina ca o manusa, avand in vedere ca sunt extrem de multe modele pe piata si mai ales ca majoritatea producatorilor se intrec intre ei in materie de astfel de aparate electrocasnice, cu cat mai multe inovatii si care sa iti ofere rezultate optime si confortul dorit.

Iata (inca) o parte dintre ele:

Masinile de spalat rufe Electrolux oferă:

Motor Inverter pentru spalare silentioasa

Motorul Inverter foarte avansat este garantia oferita de Electrolux pentru o masina de spalat rufe foarte silentioasa, dar si pentru performante ridicate, cu rezultate optime de spalare, intr-un timp semnificativ redus fata de o masina de spalat rufe standard. Modele cu un astfel de motor tip invertor sunt: Electrolux EWF129442W, Electrolux EWW1486HDW, Electrolux EWF1487HDW si Electrolux EWT1366HDW.

Pentru anumite modele, Electrolux ofera optiune de clatire suplimentara, pentru cei mai sensibili la anumite substante din detergent sau alte solutii de curatare. Daca nu vrei sa ramana nici macar o urma de detergent pe hainele tale, poti selecta pentru asta butonul de Extra Clatire. Astfel, rufele tale vor fi clatite mult mai intens. Aceasta optiune o intalnesti la Electrolux EWF129442W si la Electrolux EWP106100W.

TimeManager – program personal de gestionare a ciclurilor de spalare

Acest brand de masini de spalat rufe se lauda si cu posibilitatea de a-ti programa si gestiona ciclurile de spalare in functie de timpul si nevoile tale. Cu acest nou sistem de reglare a duratei (TimeManager), poti seta masina de spalat in functie de programul tau propriu si nu invers. Tot ce trebuie sa faci este sa programezi ciclul astfel incat sa corespunda preferintelor tale: pur si simplu, maresti timpul pentru sarcinile mai murdare sau il scazi pentru cele mai putin murdare. Totul datorita a 8 etape de spalare ce pot fi selectate foarte usor pentru cele mai comune programe, dar si cele mai folosite. Selectarea se face simplu datorita indicatiilor clare de afisare. Sistem de reglare al duratei au Electrolux EWF129442W, Electrolux EWW1486HDW, Electrolux EWF1487HDW, Electrolux EWT1366HDW, Electrolux EWW126410W, Electrolux EWT1266EDW, Electrolux EWS1266EDW, EWP1074TDW, Electrolux EWP1464TDW, Electrolux EWS1066EDW si Electrolux EWT1066TDW.

Sistemul de programare TimeManager poate fi monitorizat mai bine prin optiunea EcoInfo, la masinile de spalat rufe Electrolux mai recente, care ofera si informatii utile privind eficienta energetica a masinii de spalat si, implicit, a consumului de curent electric si apa. Modele cu EcoInfo sunt masinile de spalat Electrolux EWW1486HDW, Electrolux EWF1487HDW, Electrolux EWS1266EDW, Electrolux EWS1066EDW.

Display masina de spalat Electrolux cu TimeManager

Totodata, ai posibilitatea de a memora programele si setarile preferate pentru anumite haine, astfel incat sa le poti folosi data viitoare, cu ajutorul optiunii „Preferatele Mele”. Trebuie doar sa salvezi combinatiile de programe si setari pe care le preferi, astfel incat sa le activezi instantaneu, printr-o singura apasare de buton, data viitoare cand mai doresti sa le utilizezi. Optiunea „Preferatele Mele” este disponibila la modele precum Electrolux EWF1487HDW.

Masini de capacitati mari si functii cat mai utile: program special Jeans, articole Sport sau lenjerie de corp

Electrolux a lansat deja pe piata masini de spalat de mari capacitati, in care poti incarca deodata cantitati imense de rufe, cum ar fi, de exemplu cea de 9 kg, astfel incat sa poti face fata spalatului si improspatirii rufelor chiar si intr-o casa/familie cu multi membri. Masini de spalat rufe cu astfel de capacitate sunt Electrolux EWF129442W, Electrolux EWW1486HDW (8 kg), Electrolux EWF1487HDW (8 kg).

Cat priveste functiile, ceva inovator putem spune ca ar fi cea special pentru lenjerie de corp, pentru o curatare intensiva, imaculata si o clatire atenta a acesteia. O astfel de functie au masinile de spalat rufe Electrolux EWF129442W, Electrolux EWT1066TDW. Unele au si program special pentru articole din Jeans/denim, cum ar fi Electrolux EWF1487HDW, Electrolux EWT1366HDW, Electrolux EWT1266TDW, Electrolux EWT1062EDW, Electrolux EWP1464TDW, Electrolux EWP1274TDW sau pentru articole Sport: Electrolux EWS1266EDW, EWP1074TDW, Electrolux EWT1266TDW, Electrolux EWT1062EDW, Electrolux EWP1274TDW.

Masini de spalat rufe cu uscator incorporat 2 in 1

De asemenea, unele dintre ele sunt atat de avansate incat ofera doua lucruri deodata: spalare de calitate si uscare, astfel ca nu vei mai avea alta optiune dupa ce vei scoate rufele gata uscate din interior decat de a purta hainele proaspat curatate. Sau, poate, cel mult, sa le pregatesti pentru calcat. Sistemele profesionale de spalare a rufelor 2 in 1 de la Electrolux folosesc aburul pentru improspatarea si eliminarea cutelor din articolele delicate. Asa ca te ajuta si in aceasta privinta, asigurand o calcare mult mai usoara articolelor mai dificile care mai au nevoie si acest lucru ulterior. Masini de spalat rufe 2 in 1 cu uscator sunt Electrolux EWW1486HDW, Electrolux EWW126410W.

Dar sistem de improspatare a rufelor si de eliminare a cutelor din ele pe baza de aburi nu au doar modele 2 in 1 cu uscator, ci si cele standard, fara uscator, cum ar fi Electrolux EWW1486HDW, Electrolux EWF1487HDW, Electrolux EWT1366HDW.

Clasa de eficienta energetica A+++

Si pentru ca un consum cat mai redus este criteriul principal de alegere la majoritatea masinilor de spalat rufe, ei bine, Electrolux se afla printre producatorii care se pot lauda si cu acest lucru, avand masini de spalat rufe ce au primit clasa de eficienta energetica maxima: A+++, care asigura un consum de energie electrica cu pana la 10 % mai putin decat alte aparate similare din clasa A++. O astfel de masina de spalat este asadar cu pana la 10 % mai eficienta decat orice alte modele de pe piata. Clasa A+++ au primit modelele Electrolux EWF1487HDW si Electrolux EWT1366HDW.

Dozatorul perfect pentru detergent lichid LiquiDose

Cei de la Electrolux sunt si cei care se mandresc cu dozatorul ideal pentru detergenti lichizi, LiquiDose, care se asigura ca fiecare picatura din detergentul lichid introdus in distribuitorul special va fi eliberata chiar in momentul potrivit. Se foloseste astfel fiecare picatura de detergent, fara a se irosi nimic. Totul pentru optimizarea performantelor la spalare. Modele de masini de spalat cu distribuitor LiquiDose sunt: EWP1074TDW, Electrolux EWP1274TDW, Electrolux EWP1464TDW, Electrolux EWP1062TDW, Electrolux EWP1264TDW si Electrolux EWP1262TDW.

[sam_ad id=”13″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *