Telecomanda noua pentru Smart TV-urile Samsung din gama 2014

Desi primele modele de televizoare Samsung din generatia Smart TV 2014 vor fi anuntate cel mai devreme doar o data cu CES 2014 (Las Vegas, 7-10 Ianuarie), cei de la Samsung nu au mai asteptat evenimentul si au oferit informatii si poze pentru noua generatie de telecomenzi care va insoti Smart TV-urile viitoare.

Aceasta noua telecomanda Smart va veni ca o extensie la telecomanda clasica de Samsung Smart TV cu care vei controla posturile si va oferi si un touchpad pozitionata in partea de mijloc a dispozitivului, si este cu 80% mai mic decat la versiunile anterioare.

Conform celor de la Engadget aceasta telecomanda este foarte asemanatoare cu versiunea telecomenzii smart de la Panasonic Viera care a fost lansata in urma cu cativa ani inainte.

Oricum ar fi, noua telecomanda arata foarte bine, sper ca si constructia ei este din materiale de calitate iar acele butoane mici sa fie intr-adevar usor de folosit.

Bineinteles, si aceasta telecomanda, intocmai ca telecomanda de la LG, ofera si posibilitate de control prin miscarea acestuia.

samsung smart tv telecomanda

Pentru cei care sunt curiosi, Samsung a oferit si un infografic inainte de CES, pentru a arata cum au evoluat telecomenzile lor, incepand cu 1985 cand au produs primul lor televizor cu telecomanda..si adevarat este ca sud-coreenii au avut intr-un timp destul de scurt o evolutie fabuloasa.

Optiuni aproximativ asemanatoare poate avea insa si o aplicatie Android sau iOS, pe care sa o folosesti pe post de telecomanda┬ási cateodata s-ar putea sa fie mai comod. ­čśë

[sam_ad id=”41″ codes=”true”]

Iata mai jos infograficul mentionat, cu prima telecomanda Samsung aparuta in anul 1985:

infografic telecomanda samsung

[sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *