Telefoanele Samsung din seria Galaxy S continua sa fie printre cele mai bine vandute si distribuite telefoane din lume

Samsung tocmai a anuntat, prin canalul sau Flickr, un nou record atins in materie de vanzari: telefoanele sale din seria Galaxy S au depasit valoarea de 100 de milioane de unitati vandute catre retaileri/distribuitori (nu si catre utilizatori direct), calculand de la lansarea din mai 2010. Vanzarile au fost guvernate, in mare parte, de smartphone-urile din seria Galaxy S3.

Telefoanele Samsung din seria Galaxy S au depasit recordul de vanzari de 100 milioane de unitati din zona de distributie in doar 2 ani si 7 luni de la lansarea seriei, din mai 2010. Galaxy S3 se se vinde chiar intr-o rata si mai rapida: 30 milioane de bucati in doar 5 luni si 40 milioane in 7 luni, dupa ce atinsese cota de un milionde vanzari in doar 50 de zile de la lansarea sa din mai anul trecut. In prezent, media vanzarilor sale zilnice este de 190 000 de unitati pe zi. Dar forta de vanzari din spatele companiei Samsung Electronics, care s-a ridicat astfel in topul pietei globale de smartphone-uri, este Galaxy S2, care castiga inca teren, fiind in echilibru cu vanzari ce depasesc 40 de milioane de bucati in doar 20 de luni.

Smartphone Samsung Galaxy S3

Potrivit relatarilor din ultima perioada, Samsung spera ca va exporta 510 milioane de telefoane in 2013 sau cu 20 % mai multe telefoane decat a facut-o in 2012. Aceasta este o tinta optimista bazata pe un raport al firmei de cercetare in domeniu Gartner, care estimeaza ca Samsung va exporta de fapt in jur de 300 de milioane de smartphone-uri.

[sam_ad id=”19″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *