Televizor LCD LG 32LK430

LG 32LK430 este un televizor nou de la producatorul sud coreean, una dintre cele mai calitative alegeri la pretul sau, in principiu undeva la 1350-1450 lei de obicei. (vezi pret actualizat).

32LK430 este un televizor LCD cu caracteristica FULL HD, adica reda la o rezolutie mare, de 1920 x 1080 pixeli, asigurand astfel o imagine clara si realista. Are caracterisiti de a reda in acest format atat de pe decodoarele clasice HD de la operatorii de televiziune cat si redare HD de pe stickuri USB pe care ai pus filmele descarcate de internet sau cumparate.

Displayul cu diagonala de 81 centimetri este foarte bun, are o vizibilitate buna, realista si cu un constrat dinamic ridicat, de 100.000:1. Timpul de raspuns este de 4 milisecunde si luminozitatea este mare, de 400 cd/mp. Nu are un consum mare de electricitate, in fapt la aceasta dimensiune chiar este un televizor economic, avand o putere electrica de 70 W, adica cat un bec clasic.

din lateral

Poseda player multimedia integrat pentru redarea videoclipurilor si filmelor, are port USB 2.0 si 3 porturi HDMI pentru conectarea diferitelor dispozitive, gadgeturi, samd.

Sunetul este redat prin doua boxe destul de puternice, fiecare a cate 10 W RMS, echipate cu tehnologia LG Voce Clara II. Aceasta caracterstica face ca sunetele sa fie mai usor perceptibile, mai ales in timpul comunicarii. De multe ori trebuie sa dai destul de tare la filme ca sa intelegi ce se spune, ei bine acest LG rezolva partial problema prin tehnologia Voce Clara.

Designul televizorului este elegant, facand parte din deja consacrata linie Ingisnia, foarte apreciata pentru cum arata si pentru calitatea materialelor folosite pentru carcasa televizorului. Culoarea predominta este negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *