Televizor LCD Samsung 32D550 cu diagonala de 81 cm – Wireless si conectivitate ridicata

Samsung 32D550 este un televizor LCD cu o diagonala medie pentru zilele noastre, de 81 centimetri. Afisajul este de tip LCD si ofera o imagine foarte vie, clara si are un contrast excelent. Este unul dintre cele mai accesibile televizoare de aceasta dimensiune, mai ales daca comparam functiile televizorului si faptul ca reda o multime de formate. Este ideal atat pentru vizionarea posturilor TV HD, analogice, digitale cat si pentru redarea filmelor de pe suport propriu sau direct de pe internet, utilizand un eventual media player. De asemenea si pretul este ideal, fiind una dintre cele mai bune variante daca stam sa comparam cu concurenta (verifica pret actualizat)

Pe langa designul foarte bine lucrat al lui Samsung 32D550, acest televizorul prezinta o multime de avantaje, si nu vorbesc doar de afisaj – care in mod clar este bun, fiind FULL HD cu rezolutie de 1920 x 1080 p, ci si de faptul ca ai wireless si port de retea. Pe langa functia de televizor, acest Samsung este un adevarat media player, poti reda o multime de formate, il poti inclusiv conecta la PC, are 4 porturi HDMI – asadar este excelent si pentru gaming si mai are 2 porturi USB. Pui filmele pe USB de pe calculator si apoi redai pe acest televizor. Simplu si comod; sau si mai simplu – redai filmele direct de pe internet de pe site-uri gen vplay sau peteava.ro, utilizand un media player pe care poti sa il cumperi si astfel transformi efectiv televizorul intr-un Smart TV din punct de vedere al specificatiilor.

Cu toate ca in aceste vremuri se pompeaza foarte mult pe faptul ca televizoarele LED ar avea un afisaj mai bun – este doar partial adevarat – personal sunt foarte multumit atat de unghiurile de vizualizare ale acestui LCD cat si de tonurile de negru/gri.

Despre modulul wireless trebuie spus faptul ca se realizeaza doar utilizand un stick Samsung de wireless conectat la unul dintre porturile USB ale televizorului, nu functioneaza orice stick. In principiu consider ca redarea direct de pe cablu este mult mai stabila datorita vitezei mai mari de transmisie – mai ales cand vorbim de filme redate prin allshare – de exemplu un mkv BR Rip.

Prin functia AllShare poti sa vezi si filmele ruland direct de pe calculator, dar trebuie sa ai un router – punand televizorul in retea si instaland aplicatia de pe CD-ul cu care vine televizorul.
Sunetul este asigurat de doua boxe stereo care au fiecare o putere de 10 W RMS si au caracteristici superioare: Dolby Digital, SRS Theater Sound. Daca stai la bloc probabil ca nu te vei sta cu volumul la maxim. ­čÖé

Puterea electrica consumata este de maxim 110 W, adica undeva la 4 lei pentru 100 de ore vizualizare, deci este economic – nu chiar atat de economic ca si un LED, dar la consumul acesta de un bec deja nu imi fac problema facturii de la curent.

Dimensiunile sunt de 804 x 507 pe laturi si o grosime de 77 mm. La aceasta dimensiunea greutatea este de 11.5 kilograme.

In acest moment televizorul este la promotie, primesti cadou un prelungitor Bachmann si garantie extinsa de la 2 ani la 3, si bineinteles transport gratuit. Se poate cumpara de aici.

Despre conectarea digitala DVB-C a televizorului am scris aici cateva detalii si cum se configureaza si tot acolo mai gasiti cateva poze cu acest televizor in modulul de instalare a programelor TV.

Update: se pare ca nu mai este in stoc. Pacat ­čÖü

Video Samsung 32D550 AllShare Demo Redare PC

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *