Televizor LED Finlux 24F910

Finlux 24F910 este un televizor LED de dimensiuni medii spre mici, cu o diagonala a ecranului de 61 centimetri si afisaj LED. Rezolutia cu toate ca televizornul are dimensiuni generoase este una inalta, fiind televizor Full HD, toata ideea insa este sa il conectezi la o sursa care sa ofere o imagine de rezolutie inalta. Televizorul este destul de ieftin, costa undeva pana in 800 lei si reprezinta o buna alternativa pentru cei care vor folosi un TV doar pentru functiile de baza si nu dispun de un buget mare.

In general televizoarele Finlux sunt regasite in reteaua de magazine Cash and Carry Metro, insa nu este exclus ca si alte magazine mai mici de electronice sa comercializeze produsele acestui producator. Istoria Finlux este una destul de zbuciumata, la origine fiind un producator finlandez, detinut ulterior de Nokia si acum transferat la compania Vestel din Turcia, acolo unde se pare ca ar fi fabricate aceste modele. Aceste televizoare cu toate acestea se gasesc comercializate si in alte tari, printre care si in Marea Britanie, existand direct un site la ei. Din pacate 24F910 nu era in lista lor de televizoarele vandute, astfel ca accesul la specificatiile tehnice ale acestui model sunt deosebit de limitate, iar detaliile de pe site-ul Metro sunt la un nivel minimal.

Insa minimale cred ca sunt si functiile acestui TV Finlux, insa daca te limitezi la utilizarea clasica a televizorului, atunci cred ca poate fi o varianta buna de luat in calcul. Daca nu, sunt si multe alte televizoare mici cu detalii mai bine cunoscute.

Finlux 24F910 vine cu un display LED de 24 inch, ceea ce tradus ar insemna aproximativ 61 centimetri. Are avantajul de a fi construit pe un panou cu iluminare LED iar imaginea este Full HD. Ofera un timp de raspuns bun, de 5 milisecunde, iar contrastul este ridicat, cred ca frecventa de afisare este undeva la 50 Hz.

Televizorul vine cu tuner digital, insa din pacate am vazut ca are doar DVB-T, nu si DVB-C, lumea intrand in eroare in legatura cu aceasta functie.

Ce am mai vazut interesant de la Finlux este televizorul de 40 inch 40F137, cu toate ca pretul este mai maricel, merita sa economisiti un pic ca sa luati o varianta de televizor mai mare, asta daca doriti un TV pentru sufragerie si nu pentru bucatarie/dormitor.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *