Televizor LED Finlux 32F930

Televizorul LED Finlux 32F930 este unul care a aparut de ceva vreme in oferta magazinelor din Romania insa nu l-am vazut extrem de mult promovat. In fapt, l-am vazut mai mult prin cataloagele lantului de magazine Metro si cred ca este un televizor care este distribuit doar de catre ei si celelalte magazine l-ar cumpara de acolo pentru a-l vinde mai departe.

Finlux 32F930 este un televizor LED cu o diagonala a ecranului de dimensiune medie, 81 centimetri, si ofera o imagine la rezolutie high definition.

32F930 este un televizor destul de asemenator cu modelul Exlusiv 32DTV1, produs si acesta sub un private label in fabrici similare si prezent in oferta magazinelor mari si a hypermarketurilor. Se asemenea si cu modele ceva mai cunoscute cum ar fi Samsung 32F4000, insa bineinteles cu o notorietate mult mai mica decat televizorul facut de catre sud-coreeni.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, aminteam mai sus faptul ca ecranul este unul de tip LED si ca are o rezolutie High Definition. Mai precis rezolutia este de 1366 x 768 pixeli iar imaginea este redata la o rada de reimprospatare de 50 Hz. Unghiul de vizibilitate este destul de larg, de pana la 178 grade pe orizontala si verticala si ofera un timp de raspuns la imagine de 8 milisecunde, ceea ce este ok pentru un televizor in clasa budget.

Sunetul este asigurat de catre 2 boxe de putere 5W RMS fiecare.

Televizorul acesta Finlux nu are extrem de multe conexiuni si in principiu poate fi folosit doar ca un televizor clasic, in ciuda faptului ca fiind un TV LED poate parea destul de modern. Totusi, vine cu o intrare HDMI si una de tip USB si are si un player multimedia integrat.

Nu este un televizor pentru cei pretentiosi la functii avansate insa cred ca isi va face treaba cu brio atata timp cat asteptarile voastre sunt direct proportionale cu pretul destul de mic al acestui televizor.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *