Televizor LED Hyundai 32HYL95A

Un alt televizor mai exotic, care nu prea este in oferta magazinelor online din Romania, insa se gaseste in multe magazine de produse electronice este modelul Hyundai 32HYL95A. Acest televizor este unul dintre cele mai ieftine modele de 81 centimetri cu afisaj LED insa are cateva dezvantaje care il fac pretabil doar pentru a viziona efectiv clasic televiziunea si nu are conexiuni avansate ca modele de televizoare de la producatori mai consacrati. As putea spune ca este chiar si sub unele modele de la Finlux, insa probabil ca acest TV Hyundai ofera o calitate foarte buna in raport cu pretul modelului.

Designul televizorului este unul de culoare neagra, suprafata este glossy (adica lucioasa) si are parte de un look aproape identic ca modele mai vechi de televizoare Samsung, si spun asta pentru ca standul si partea inferioara este practic identica cu a televizorului meu mai mic din bucatarie, insa evident pastrand proportiile.

Ecranul, cu toate ca este mare si are iluminare de tip LED ofera o rezolutie doar High Definition, adica nu este Full HD. Este, daca vreti, ceea ce se numeste sau era in denumirea uzuala comerciala in urma cu ceva vreme drept HD Ready, 1366 x 768 pixeli. Contrastul este unul de tip dinamic iar luminozitatea de 450 cd/m2 este una foarte buna, insa timpul de raspuns este ceva mai mare – 8 milisecunde, ceea ce nu il face neaparat potrivit pentru a fi conectat la o consola de jocuri.

Din ce am vazut pe un flyer de la metro, acest televizor prezinta si conectivitate USB cu citirea a fisierelor de tip mkv si restul formatelor multimedia, insa aceasta specificatie nu am mai regasit-o in fisele tehnice disponibile pe internet. Daca puteti confirma aceasta informatie printr-un comentariu la acest articol v-as ramane recunoscator.

Din punct de vedere al celorlalte conexiuni, Hyundai 32HYL95A ofera suport pentru tuner digital, are doua conexiuni HDMI pentru conectarea diferitelor gadgeturi, scart, intrare PC si RCA. Desigur, are si USB insa repet ca nu stiu detalii despre aceasta specificatie la modul cel mai exact.

Una peste alta, 32HYL95A de la Hyundai pare un televizor interesant insa imi mentin oarecare indoieli in privinta deciziei de achizitie pentru ca resursele de specificatii pentru acest model sunt destul de limitate.

Cateva variante similare pentru acest televizor ar putea fi urmatoarele modele, la preturi asemanatoare: Grundig 32VLC6121C (Full HD LCD)LG 32LS3450 sau poate gasesti si alte modele asemanatoare in lista televizoarelor LED de 80-100 cm.

[sam_ad id=”11″ codes=”true”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *