Televizor LED LG 32LV3400, la un pret foarte bun

Chiar daca LG nu se compara ca si prezenta a brandului cu un mare precum Samsung, in ultima vreme produsele lor sunt tot mai cautate, si nu datorita faptului ca investesc mai mult in marketing, ci pentru ca departamentul de creatie si productie scoate produse tot mai bune. La fel este si in cazul televizorului LED 32LV3400.

Designul este deosebit, avand carcasa de culoare neagra, butoanele fiind ascunse. De asemenea boxele sunt dispuse in partea din spate a televizorului, pastrand designul din fata unitar. Ca si dimensiuni, televizorul este destul de slim, avand o grosime maxima de 45 milimetri in partea de jos, iar in partea de sus grosimea este mult mai mica, undeva la 20 milimetri. Pe laterale, fiind un televizor de 32 inch cu aspect 16:9, evident intra undeva intre dimensiunile de 768 x 492 mm. Standul ii mai ofera o oarecare inaltime, undeva la 6-7 centimetri in plus, insa nu este o diferenta semnificativa. Apropo de stand, este stabil, chiar daca el pare fragil.

Diagonala ecranului la LG 32LV3400 este de 32 inch sau mai popular spus 81 centimetri, o dimensiune pe care cel putin eu o consider foarte potrivita pentru sufragerii. Daca vrei mai mare, nu ai decat, insa trebuie sa te uiti pentru o calitate a imaginii optima de minim 3-4 metri. Ai canapeaua la asa distanta fata de televizor? Un alt avantaj pentru aceasta dimensiune este ca e foarte potrivit daca esti amator de jocuri, fie ca vorbim de Xbox, Playstation. Daca vrei Kinect, da, probabil ca ar fi avantajos un display mai mare, insa nu sunt ferm convins.

Imaginea are un timp de raspuns de la trecerea la gri la gri extraordinara, doar 3 ms, ceea ce pentru un televizor LED e foarte OK. Luminozitatea maxima e ridicata, de 400 cd/mp si cu toate acestea consumul electric este foarte bine echilibrat, fiind doar la 80W.

Rezolutia ecranului este Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, este o adevarata placere sa te uiti la filme sau meciuri in format HD. Un decodor de HD de exemplu de la RDS te costa doar 10 lei pe luna pe langa abonamentul initial, ceea ce e un cost acceptabil.
32LV3400 mai poate fi folosit si pentru conectarea la un calculator sau laptop, avand disponibile porturi atat de HDMI cat si D-SUB (Vga, 15 pini). Printre celelalte porturi bineinteles se numara SCARD-ul, AV, RF si un USB 2.0 foarte util daca vrei sa redai direct filme de pe stick. Un minus este faptul ca nu are suport pentru conectarea in retea sau la internet, cum au unele din gama Samsung, insa pretul pentru aceasta facilitate in plus este mare, nu stiu daca chiar merita. Te intreb pe tine, merita sa dai inca cateva sute de lei pentru wireless? Totul tine de buget…

Sunetul oferit de catre acest televizor este puternic, avand doua difuzoare stereo a cate 10 W RMS. Calitatea sunetului este asigurata si de catre decodorul Dolby Digital Clear Voice II si de Infinite Soround.


One thought on “Televizor LED LG 32LV3400, la un pret foarte bun

  • Pingback: Review si Pareri LG 42LK430

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *