Televizor LED Samsung 22D5000, potrivit si pentru conectare ca monitor

Un televizor LED cu o dimensiune mai mica dar care sa ofere o imagine foarte buna, atat pe analogic cat si Full HD este Samsung 22D5000. Are o diagonala a displayului de 56 centimetri (22 inch) si avantajul major pentru acest televizor este ca poate fi conectat si la calcultator, fiind practic un joly joker foarte potrivit.

Ca si pret, este cu cateva sute de lei mai scump decat un monitor simplu LED, si cu nu foarte mult decat un LED monitor pentru calculator, care sa fie la aceeasi rezolutie.

Samsung S22D5000 design slim, carcasa lucioasa

Televizorul are aproape toate caracteristicile fratilor mai mari, cum ar fi modelul 32D5000, avand o rezolutie a imaginii full HD de 1920 x 1080. Aceasta rezolutie se vede excelent chiar si de aproape, gratie marimii foarte mici a pixelilor. Este excelent de vizualizat si de pe calculator, fonturile se vad rotunjite, asa cum sunt ele creeate. Ideal si pentru editare grafica, detaliile vazundu-se perfect.

Televizorul LED este cu aspect al imaginii wide, are o rata de refresh de 50 Hz, iar imaginile se vad cursiv, fara intreruperi sau sters.
Singura diferenta notabila pe care am vazut-o in specificatii intre acest 22D5000 si varianta pe 81 centimetri sta in puterea audio, daca 32D5000 are 2 boxe a cate 10 W RMS, modelul acesta are 3 W pe fiecare boxa.

Samsung 22D5000 are un media player incorporat, astfel ca reda direct de pe stickul de USB cam orice format video. De asemenea are port HDMI pentru conectarea calculatorului sau a unui laptop, in cazul in care considerati conectarea VGA analogica depasita. Ofera intr-adevar o vizualizare mai buna pe HDMI decat pe clasicul VGA pe 15 pini, fiindca vorbim de semnal digital si nu analogic.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *