Televizor Ultra HD de la Samsung – cel mai mare din lume

O data cu inceperea CES 2014, desfasurat la Las Vegas intre 7 si 10 Ianuarie 2014, Samsung va prezenta cel mai mare televizor ultra HD din lume, un model de 110 inch, cu adevarat un varf de gama si care pana in acest moment nu are niciun pret anuntat (se vehiculeaza insa ca va costa peste 140.000$).

Daca ne intrebam de pret, modelul anterior de 85 inch se vindea in Statele Unite si in cateva tari din Europa si Asia la aproximativ 40.000$ dolari.

Vechiul Ultra HD de la Samsung, UE85S9, este de altfel prezent si in Romania, la un pret extrem de mare, insa cu siguranta modelul la noi in tara este prezent doar ca o reclama, imi este greu sa cred ca cineva ar plati atat de mult pentru un televizor. Ultra HD-ul Samsung de 85 inch este de 3 ori mai scump decat modelul concurent de la LG.

Revenind la Ultra HD-ul de 110 inch, acesta are o dimensiune comparabila cu cea a unui pat mare, avand 2.6 x 1.80 metri.. iti trebuie si un perete generos ca sa il plasezi intr-o camera, ori in sufrageria obisnuita nu stiu cat de mult loc este, ca deja e ecran de cinematograf. ­čśë

Iata si cum arata Ultra HD-ul Samsung, cel mai mare televizor din lume:

ultra hd samsung

[sam id=”3″ codes=”true”]

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *