Televizorul premiat Philips OLED 4K 9002 este disponibil în România

Începând din această lună, televizorul Philips OLED 4K 9002 va fi disponibil și clienților din România, adus de către TP Vision, partenerul licențiat Philips pentru producerea de televizoare.

Acest televizor, cu o diagonală de 55 inch este unul de tip OLED 4K și a fost premiat de către EISA (Agenția Europeană pentru Sunet și Imagine) ca având cel mai bun raport calitate preț.

Philips 55POS9002 dispune de o diagonală de 139 cm și redă imaginea la calitate video Ultra-HD 4K cu o rezoluție de 3840×2160. Tehnologia Ambilight cu trei laturi se conectează
perfect cu ecranul OLED fără ramă iar componenta HDR (High Dynamic Range) alături de gama largă de culori vibrante oferă o experiență vizuală excepțională.

Televizorul se potrivește perfect cu ansamblul unui living modern printr-un design premium și minimalist, având o formă subțire și elegantă.

55POS9002 este un televizor smart cu sistem de operare Android TV

55POS9002 este susținut de sistemul de operare Android TV și este ceritificat de Google, oferind acces la toate aplicațiile TV, serviciile și conținutul oferit de Google Play Store.
Funcționarea fără efort și navigarea rapidă sunt posibile datorită procesorului puternic Quad Core. Google Play Store și galeria de aplicații Philips depășesc limitele tradiționale și oferă
posibilitatea de a avea o colecție online de filme, muzică, aplicații și jocuri.

Spațiu de stocare intern de 16 GB

Mai mult de atât, modelul acesta vine cu o capacitate de stocare de 16 GB care poate fi mărită, ceea ce înseamnă spațiu suficient pentru păstrarea conținutului preferat.

Acesta va putea fi achiziționat la un preț de listă de aproximativ 10.000 lei, dar nu este exclus ca în următoarele luni să vedem acest televizor inclusiv în cadrul promoțiilor magazinului online. Personal mă aștept ca acest televizor să fie unul vânat mai cu seamă de Black Friday sau în preajma sărbătorilor de iarnă.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *