Termeni si Conditii Utilizare ElectroReview.ro

ElectroReview.ro se vrea un portal care sa ofere informatii cu privire la cele mai noi tehnologii si informatii din sfera gadgeturilor si echipamentelor electronice. Majoritatea articolelor despre gadgeturi au drept sursa paginile producatorilor astfel ca ne limitam raspunderea asupra informatiilor prezentate.

Cu toate ca depunem eforturi permanente asupra acuratetii informatiilor prezentate pe acest website, editorii nu pot fi raspunzatori pentru eventualele erori asupra specificatiilor, functionalitatilor sau oricaror caracteristici ale produselor sau stirilor prezentate.

In cazul articolelor de prezentare al diferitelor produse, acestea sunt doar cu caracter informativ si reprezinta o compilare a mai multor surse in cele mai multe cazuri fiind realizat pe baza specificatiilor produsului regasit in medii publice sau in magazinele online. Depunem eforturi incat toate articolele sa fie cu informatii corecte insa va rugam sa confirmati aceste specificatii impreuna cu furnizorul produselor (sau al serviciilor) sau in magazinele de unde doriti sa fie achizitionate.

ElectroReview.ro foloseste module cookie pentru oferirea unei experiente de navigare cat mai placute si pentru a putea directiona reclame contextuale. Mai multe informatii despre cookies va oferim aici.

De asemenea, in majoritatea articolelor oferim linkuri affiliate spre unul sau mai multe magazine care au in oferta produsul despre care am scris in articol sau spre pagini relevante de la diferiti comercianti online.
In cazul in care achizitionati un produs ca urmare a unei interactiuni cu un link care duce catre un magazin recomandat, vom incasa un comision mic pentru achizitia clientului, clientul insa nu va plati nimic in plus prin faptul ca noi incasam un comision prin marketing afiliat.

In nici un caz informatiile prezentate pe acest site nu trebuie luate ca 100% adevarate pentru ca pot exista factori independenti care pot altera acuratetea informatiilor sau erori de editare. Reamintim faptul ca dorim ca acest site dorim sa constituie o sursa de informare astfel ca dorim sa va prezentam cele mai corecte informatii si de asemenea rugam utilizatorii sa ne semnaleze eventuale erori.

Materialele poarta amprenta subiectivitatii iar review-urile sunt la nivel de hobby, majoritatea fiind realizate strict bazate pe parerile noastre subiective dupa ce am consultat specificatiile tehnice oferite de magazine.

Prin folosirea acestui site va manifestati intelegerea, acordul asupra acestor termeni si va manifestati intelegerea ca pentru orice eroare editorii ElectroReview.ro nu pot fi facuti raspunzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *