Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF

Anul trecut cei de la Tesy au intrat destul de timid pe piata online din Romania, insa se pare ca anul acesta ofera cam toate produsele din oferta extrem de generoasa a lor in materiale de aparate pentru confort casnic. Tot anul trecut cam singurul model de succes a fost Tesy CN 202 ZF, care fie vorba intre noi – avea un design destul de ciudat, cu toate ca, e drept – performantele erau foarte bune pentru pretul sau extrem de mic.

Anul acesta se pare ca au mai invatat din greselile in materie de design si au lansat un convector electric de podea, complementar modelului de anul trecut – pentru ca are aceleasi functii. Ei bine, modelul nou este Tesy CN 203 ZF si acesta din urma are si un pret mai bun – aproximativ 140 lei (verifica aici pret actualizat), si dupa cum subliniam un design mult mai placut si care aproape ca zambeste la tine avand in vedere si logo-ul sau.

[box type=”info”]Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici[/box]

Tesy CN 203 ZF are o putere de incalzire de aproximativ 2000W, asadar o putere mare, dar ceea pe langa incalzirea rapida se traduce si printr-un consum mai marit de electricitate. Pentru a contracara acest aspect aparatul are un variator de putere pe 3 nivele pe care il poti seta la 2000, 1200 sau 800W – in functie de cat de repede vrei sa ajungi la temperatura dorita. In plus, are si o functie turbo pentru un ciclu mai rapid al aerului.

Tesy CN 203 ZF

De asemenea convectorul CN203ZF vine dotat si cu un termostat de siguranta, indeplinind astfel normele de constructie si siguranta, fiind – sa nu uitam, un aparat produs in Uniunea Europeana.  De asemenea, tot la capitolul siguranta vine dotat cu grila metalica, care pe langa rolul de protectie asigura o dispersie buna a aerului incalzit.

Avantajul acestui convector vine din faptul ca are aeroterma incorporata, asadar nu doar incalzeste ci si impinge aerul, ceea ce face ca acest convector sa se preteze si pentru spatii mai mari. In plus, datorita faptului ca are si protectie anti inghet poate fi folosita si in spatii expuse acestui factor natural – cum ar fi diferite beciuri, baraci sau mai stiu eu ce containere in care sunt unele birouri.

Tesy CN 203 ZF are dimensiuni relativ maricele, de 69 x 46 x 15 centimetri insa greutatea nu este mare, cantarind undeva la 3.2 kilograme.

Datorita pretului extrem de mic consider acest convector o alegere foarte isteata si din ce am citit calitatea produselor de la acest producator este mai mult decat decenta, oferind un raport calitate pret optim.

[sam_ad id=”12″ codes=”true”]

One thought on “Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF

  • 26 septembrie 2013 la 15:42
    Permalink

    L-am cumparat anul trecut. Merge in continuare, dar ne mai trebuie unul. Acu nu stiu daca sa iau acelasi model, sau unul mai ieftin.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *