Convector electric de podea TESY CN 204 ZF cu 3 trepte de putere și termostat reglabil

Chiar dacă Tesy reprezintă un brand relativ nou pe piața din România, acesta oferă în special produse electronice de încălzire, climatizare și pentru apă, având foarte multe oferte tentante din această categorie de produse. Principala caracteristică a produselor marca Tesy este faptul că sunt disponibile la un preț destul de mic iar astfel cumparatorii români, care caută produsele ieftine, au primit cu brațele deschise acest nou brand.

Tesy și-a făcut intrarea timid pe piața din România în 2011 iar de-a lungul anilor a oferit o mulțime de aparate destinate confortului casnic. În 2012 Tesy a lansat un convector electric de podea, TESY CN 204 ZF, cu un design plăcut și o putere de 2.000 W, în ton cu standardele de astăzi.

În plus, prețul acestui convector electric de podea de la Tesy este unul excelent – verifică aici preț actualizat.

Dotat cu variator de putere pe trei nivele și termostat de siguranță

Aparatul vine cu un variator de putere pe trei nivele care se poate seta la 2000, 1200 sau 800W, in functie de cât de repede își dorește utilizatorul să ajungă la temperatura dorită. In plus, acest convector electric este dotat și cu o funcție Turbo pentru un ciclu mai rapid al aerului.

De asemenea, TESY CN 204 ZF este prevăzut cu un termostat de siguranță pentru a se îndeplini normele de construcție și siguranță deoarece, să nu uităm că vorbim despre un produs fabricat în Uniunea Europeană. Dacă tot ne aflăm la capitolul siguranță trebuie să menționăm și grila metalică care, pe lângă rolul de protecție, aigură o mai bună dispersie a aerului încălzit.

Vezi mai multe detalii, poze, pret si specificatii tehnice aici

Aeroportermă încorporată pentru un flux de căldură consistent

Unul din avantajele oferite de acest convector electric este dat de faptul că vine cu aeroterma încorporată ceea ce înseamnă că nu doar încălzește ci și împinge aerul ceea ce recomandăă acest aparat și pentru spațiile mai mari. Datorită faptului că este dotat cu protecție anti-îngheț, acest aparat se poate folosi și în spațiile expuse acestui factor natural precum barăci sau beciuri.

Dimensiu mai mari, de greutate redusă astfel că este ușor de mutat dintr-o încăpere în alta

Dimensiunile convectorului electric TESY CN 204 ZF sunt destul de mari – 43 X 62 X 14 centimetri dar greutatea nu este una mare, aparatul cântărește doar 2.35 kilograme.

Raportul calitate/preț este unul mai mult decât satisfăcător, acest aparat reprezintă una din cele mai inteligente alegeri pe care le-ai putea face. De remarcat sunt măsurile de siguranță luate de către proiectanți: protecția în caz de supraîncălzire și în caz de îngheț, izolare electrică, un indicator luminos pentru funcționare, o functie On/Off și un termostat de siguranță. Are o carcasă robustă și picioare de sprijin stabile, iar datorită greutății de 2.35Kg se poate muta din loc în loc fără probleme.

TESY CN 204 ZF reprezintă soluția perfectă acum în prag de sezon rece deoarece este un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii, capabil sa facă față cu brio temperaturilor scăzute din timpul iernii și să ofere căldura de care are utilizatorul nevoie.

TESY CN 204 ZF este util și pentru cei care au deja o centrală termica instalată deoarece până afară se răceste de-a binelea se poate folosi  acesta ca sursă de încălzire. Este un aparat compact, ușor de instalat și nu ocupa prea mult spațiu în casă.

Panoul de comandă este ergonomic și usor de folosit. Are o putere de 2000 W, putere distribuită prin căldura eliberată prin intermediul grilei de aerisire din partea superioară.

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *